ANTI BURN-OUT CHALLENGE
Voorkom een burn-out of herstel van een burn-out!

In 7 dagen 7 stappen vooruit 🙌

 Ben je leeg, moe en futloos?

Gaan de normale dagelijkse dingen ontzettend moeizaam? Of gewoon NIET?
Voelt het alsof je hier nooit meer uitkomt? Of dat het ooit beter gaat voelen?

Dan mag jij aan deze challenge meedoen omdat het tijd wordt dat je jezelf meer gunt dan hoe je je nu voelt. Wat jij nodig hebt is een succesgevoel, ook wel (zelf) vertrouwen genoemd. Dit krijg je alleen door in beweging te komen, te gaan oefenen met de dingen die jij nodig hebt.

En waar je nu ook staat en hoe je je nu ook voelt, er is altijd een manier om je in kleine stapjes beter te gaan voelen. En dit is dan ook waarin ik mij onderscheid.

Ik geef je niet alleen heel veel informatie want dan verdrink je. Ik zorg voor concrete tips die lekker praktisch zijn zodat je het nu ook echt kan gaan doen. En dat doen gaat zorgen voor een ander gevoel, een ander resultaat en dus een succesgevoel (vertrouwen). Daarbij ben ik ervan overtuigd dat ik de persoon ben om je verder te helpen.

Ik heb alle papiertjes en kennis, wat mega waardevol is maar eigenlijk naar mijn mening in het niets valt bij de ervaring die ik heb. Dit is pas waarde. Ik heb het zelf allemaal meegemaakt, ik weet hoe het is en heb inmiddels meer dan 400 mensen ook kunnen helpen naar een leven #ECHTINBALANS!

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen van een burn-out af te komen of te voorkomen, de challenge heeft een waarde van € 199,- maar voor een klein bedrag van maar € 17,- kan jij deze nu direct volgen

Na deze challenge heb jij:

Het eerste gevoel van vertrouwen dat je je beter gaat voelen. De stappen-naar-het-succes-gevoel oftewel zelfvertrouwen.

Zeer concrete en praktische tips gekregen die zorgen voor meer balans, zelfvertrouwen en rust in je hoofd en lijf. 

Voor altijd toegang tot deze mega waardevolle challenge, want herhalen is super belangrijk!

Wat zeggen anderen over de anti burn-out challenge?

Wat kan je verwachten van de anti burn-out challenge?

We gaan eerst samen aan de slag om inzicht in je situatie te krijgen en hoe je in beweging kan gaan komen.

De eerste stappen zetten in de bewustwording, dus wat is overspannen zijn en wat doet een burn-out nu echt voor jouw lichaam? Wat gebeurt er? Hoe is het ontstaan? En belangrijker, hoe kom je er ook weer vanaf.

Je vindt hierin ook de herkenning in mijn verhaal, ik weet door mijn ervaring met een burn-out precies waar jij doorheen gaat!

Samen gaan we hiermee aan de slag, we maken een mindshift door anders te kijken en denken en daardoor anders te gaan handelen.

Ik geef je hele concrete en praktische tips om je te leren hoe je meer rust in je hoofd en lijf krijgt en waardoor je zelf iedere dag een stukje beter kan maken.

Gedurende de challenge, maar ook daarna! Je houdt onbeperkt toegang en kan dus altijd even terugkijken.

Je mag ook op ieder moment jouw vragen stellen zodat we de juiste stappen kunnen gaan zetten.

Ben jij hier klaar voor en wil je vanaf nu iedere dag een stapje beter? Doe mee met de challenge!

De Anti-Burnout challenge heeft een waarde van € 199,- maar omdat het mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen van een burnout af te komen of te voorkomen, mag jij deze challenge volgen voor maar eenmalig € 17,- Doe jij mee?