Hi, ik ben Charlotte

Ik ben voedingsdeskundige, transformatie-coach, lichaamsexpert, orthomoleculair suppletie deskundige maar vooral ervaringsdeskundige!

Ik heb het laatste jaren heel veel kennis mogen opdoen door het cadeau dat ik kreeg. En dat cadeau was mijn burn-out. Mijn burnout was een hell maar toch was het nodig om te kunnen zijn wie ik nu ben. Een blij en energiek persoon!

Hoe kwam ik op dat punt:

Na tien jaar verbrak ik mijn relatie, trok ik in bij mijn ouders en verkochten we ons huis. Ik werkte constant, om alle gevoelens maar te negeren. Ik had geen idee wat ik wilde, vond alles leuk en had totaal geen focus of doel. Daarnaast was ik een echte pleaser. Altijd bezig met wat anderen van mij vonden en er altijd voor iedereen willen zijn.

Als een kip zonder kop liet ik mij leven. Door en door en door. Allerlei slechte gewoontes slopen erin. Zoals slordig omgaan met mijn voedingspatroon, mijzelf geen ontspanning gunnen en geen keuzes kunnen maken. Ik had vooral geen liefde voor mijzelf. Keihard was ik voor mijzelf!

Totdat ik volledig instortte en thuis kwam te zitten met een burn-out en depressie. Ik viel 7 kilo af, kampte dagelijks met paniekaanvallen en mijn glimlach verdween van mijn gezicht. Ik had alle signalen genegeerd blijkbaar en dit was het resultaat. Een burn-out.  Ik wilde het niet en probeerde er tegen te vechten!

Ik lag 3 maanden op de bank. Zoiets simpels als een glas water pakken of tandenpoetsen was teveel. Ik barste in huilen uit en zakte weer in elkaar. Ik was op. En ik dacht oprecht; ik kom hier NOOIT meer uit…

Ik ging naar een psycholoog wat mij niet verder hielp. Maar vond wel een online programma (Break Burnout) die mij een paar kleine stapjes leerde. Ik begon langzaam boeken over persoonlijkeontwikkeling te lezen, ik nam een burnout coach in de arm en kwam langzaam terug. Gelukkiger en energieker dan ooit! 

Dat klinkt nu simpel als ik het zo voor je uityp maar het was alles behalve makkelijk. Maar alle kleine stapjes zorgde voor een fantastische resultaat! En deze stapjes wil ik samen met jou gaan zetten!

Want ik weet nu wat mijn grenzen zijn, ik weet wat voor MIJ werkt en dat gun ik jou ook!