Wil jij ontspannen alle moetjes op je TO-DO-LIJST afkrijgen, zonder stress en/of een gejaagd gevoel?

Download dan mijn TO-DO-LIJST inclusief twee mega waardevolle tips!

Hi lief mens,

Ik ben Charlotte en was de meest mega perfectionist en controlfreak die je maar kon bedenken totdat ik een BURN-OUT kreeg en toch echt grote veranderingen moest maken wilde ik een leven #ECHTINBALANS krijgen.

Mijn leven bestond uit lijstjes maken van alle “MOETJES” die ik mijzelf oplegde en alles wat ik voor anderen wilde doen. Ik ging dan ook als een soort gek mijn lijstje af. Ik werd meer geleefd dan dat ik het gevoel van LEVEN had. Ik voelde mij altijd onrustig en ontspannen vond ik ontzettend moeilijk. Totdat ik tijdens mijn BURN-OUT leerde dat het ook anders kon. En anders betekent niet per se heel veel minder doen, maar vooral de dingen anders doen. Want uiteindelijk hebben we allemaal dingen te doen. Maar hoe zorg je ervoor dat je deze dingen doet zonder druk en/of stress?

Ik ga je helpen

En dat doe ik met twee mega waardevolle tips om ontspannen je to-do-lijst af te krijgen (oftewel je moetjes), zonder stress en/of een gejaagd gevoel. Maar JUIST met een goed gevoel vanuit rust.

Het onderwerp to-do-tjes en “moetjes” komt ook zo vaak terug in de 1 op 1 sessies met deelnemers uit mijn hersteltraject.

Want iedereen heeft dagelijks dingen te doen, het gaat erom dat je beseft wat belangrijk is, wat er toe doet en vooral HOE je het doet!

Als je je emailadres achterlaat, dan krijg van je van mij een persoonlijke mail waarin ik deze twee waardevolle tips deel om vanuit rust door je to-do-lijst te gaan. Ook deel ik mijn to-do-lijst in PDF. Je kan deze direct printen en ermee aan de slag gaan. Praktisch en direct helpend, I LOVE IT!