BYE BYE burn-out klachten,

hallo leven #ECHTINBALANS!

Er is geen enkel traject dat alles onder een dak heeft met zoveel persoonlijke aandacht voor herstel

Hoe fijn zou het zijn als je rust hebt in je hoofd en weer rust ervaart in je lijf, je eindelijk weer “jezelf gaat voelen”, maar vooral meer balans ervaart in je leven, zodat je weer de dagelijkse dingen kan doen die je zo graag weer wil doen?

Wil je in plaats van overleven je leven terug? Weer deel kunnen nemen aan het leven?

En die LEVENSENERGIE ook weer voelen? 

Hoe? Lees maar mee!

Jaar ervaring

Deelnames

Na 3 maanden reïntegratie gestart

KLINKT DIT VOOR JOU BEKEND?

➡️ Je voelt je vaak (ook zonder reden) down of heel erg somber en vraagt jezelf constant af waarom het opeens zo moeilijk is om je ‘normaal’ te voelen.

➡️ Je hebt het gevoel dat je volledig de controle kwijt bent over je leven en lichaam. 

➡️ Je ervaart spanning, onrust en paniek op momenten die je normaal geen spanning hadden gegeven. 

➡️ Een gevulde agenda met afspraken en activiteiten is echt ‘te veel’ voor je en zorgen ook weer voor spanning en onrust. Je merkt dat je vaker thuis wilt blijven en rust nodig hebt. 

➡️ Je bent moe, je voelt je uitgeput en komt amper de dag door. Alles voelt vermoeiend!

Laat ik mij eerst even voorstellen…

Hi, ik ben Charlotte en ik ben voedingsdeskundige, transformatiecoach, lichaamsexpert, orthomoleculair suppletie deskundige, maar vooral ervaringsdeskundige! 

Ik was een pleaser, altijd bezig met wat anderen van mij vonden, ik was een doendenker (stresskip), had eigenlijk heel veel slechte gewoontes, ik had vooral geen liefde voor mijzelf en had geen idee wat mijn grenzen waren dus ging er dan ook altijd kilometers overheen. 

Zeven jaar terug kwam ik dan ook terecht in een BURN-OUT en raakte in een depressie. Veel meer dan mijn matras, de bank en zakdoeken zag ik niet voor een langere periode. Ik ging van paniek aanval naar verdriet naar woedeaanvallen. 

Ik wilde niks liever dan mijn leven terug. Gewoon, normaal zijn. Een boodschapje doen zonder paniekaanval, Blijdschap kunnen voelen, een wandeling maken zonder drie uur te moeten bijslapen. Of gewoon een ijsje eten in de winkelstraat. 

Het was zo zwaar. En was donker, eenzaam, vermoeiend, confronterend en heel erg verdrietig. Ik wist zoveel vanuit mijn eigen vak als voedings- en orthomoleculair deskundige. Jaren ervaring van transformatiecoach (patronen doorbreken en gedragsverandering) maar jezelf coachen is onmogelijk, helemaal als je opgebrand bent. 

Hoe kon mij dit overkomen?

Alles wat ik miste schreef ik op in mijn boekje. Al mijn lessen, al mijn ervaringen, ontdekkingen en alle kennis vanuit mijn vak. Ik haalde overal iets vandaan, was het geen boek of podcast was het wel de bedrijfsarts die advies had. Ik raakte overwhelmed door alle informatie en wist niet meer waar ik moest beginnen. Kreeg er nog meer spanning en ontrust van. Ik wilde het liefste alles aanpakken want ik wilde zo snel mogelijk beter worden alleen dit putte mij nog meer uit. 

En zo ontstond door al mijn ervaring mijn #ECHTINBALANS herstel traject met alles wat ik gemist had tijdens herstel naast mijn kennis:
– Persoonlijke aandacht
– Iemand aan mijn zij
– Praktische handvaten
– Mensen die het begrijpen
– Voor alles een helpende hand

BURN-OUT klachten ontstaan niet in een korte periode. Je hebt er jaren naar toe gewerkt door jezelf mentaal, fysiek en emotioneel te kort te doen. En vaak vanuit onwetendheid. Want wat heeft jouw lichaam eigenlijk nodig? Toen ik in kleine stapjes al mijn kennis toepaste en wat ik onderweg leerde begon mijn herstel. Alle tekorten konden bijgevuld worden zodat mijn lichaam weer optimaal ging functioneren. 

Dat klinkt nu simpel als ik het zo voor je opschrijf, maar het was alles behalve makkelijk. Maar alle kleine stapjes, goede handvatten, juiste persoon naast mij en gesprekken met gelijkgestemden zorgden voor een fijn herstel! 

Het alleen moeten doen was onzettend zwaar. Waardoor ik heel langzaam ging. Pas toen ik een coach aan mij zij had ging ik sneller. Het hoeft niet zo lang te duren als ik eerder alles op een plek had met de juiste persoon mij. 

Mijn #ECHTINBALANS traject is alle op een plek met mij aan jou zij!

Liefs,
Charlotte

JE WILT JE BETER VOELEN, MAAR WAT STAAT JE IN DE WEG?

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om met burn-out klachten om te gaan, vooral wanneer je het gevoel hebt dat je er alleen voor staat. Je hebt misschien een psycholoog, maar het aantal ondersteunings- en contactmomenten lijkt te weinig. Elke dag voel je de druk om beter te worden, maar je weet niet waar je moet beginnen en de onrust en stress die je ervaart maken het erger…
Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je verder!

Iedereen heeft een coach nodig!

Je hoeft het niet alleen te doen ❤️

Ik ben hier om je te helpen! Als gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige bied ik een unieke ondersteuning in 1 op 1 sessies en 24/7 toegang tot mijn expertise en die van andere experts. Ik geloof in een aanpak die gericht is je natuurlijke energiesysteem herstellen, op nieuw gedrag, nieuwe gewoonten en he begrijpen van jouw prachtige mooie lichaam.  Ik bied de hulp die je nodig hebt om verder te gaan in je herstelproces. In beweging komen op weg naar wie je eigenlijk wil zijn en hoe jij je eigenlijk wil voelen.

Ik zal je helpen begrijpen wat je aan het doormaken bent en je begeleiden op je pad naar herstel. Door mijn unieke benadering zul je je minder alleen en verloren voelen en in staat zijn om de onrust en stress achter je te laten en nieuwe energie te ontvangen.

De 1 op 1 sessies zijn met mij persoonlijk via Google Meet of Zoom (video coach sessie) wat ontzettend fijn is. Je kan veilig in je eigen omgeving blijven, geen reistijd, geen prikkels en ruimte voor alles. 

 

Sandra, Tim, Nathalie en nog meer dan
900 anderen zijn nu #ECHTINBALANS!

Sandra zegt:

(Moeder die gek is op lekker eten, iedereen wil helpen en ook op een rondje op de racefiets waardeert. )

“Ik heb geleerd weer baas te zijn over mijn leven en grip te hebben op mijn energie. 

Ik heb mijn burn-out achter mij gelaten door keuzes te maken voor mijzelf en die voor mij goed voelen. Keuzes in mijn leven, keuzes in werk, bewegen en vooral voeding.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tim zegt:

(Single en event manager raakte uitgeput en overspannen.)

“Charlottes kennis, persoonlijkheid en enorme motivatie hebben mijn leefstijl beïnvloed en hebben voorkomen dat ik terecht kwam in een burn-out. Met ook nog eens als gevolg het resultaat waar ik zo lang naar op zoek was, namelijk balans.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nathalie zegt:

(Ambitieuze onderneemster en moeder kwam terecht in een burn-out) 

“Wauw, wat ben ik blij dat ik dit cadeautje voor mezelf heb aangeschaft. Ik heb weer energie! Mijn droom is werkelijkheid geworden doordat ik voor mijzelf heb gekozen en nu elke dag doe wat ik leuk vind!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ben jij er ook aan toe om #ECHTINBALANS te komen? Kijk dan snel verder voor meer informatie.

Hier gaan wij samen met mijn team van experts aan werken;

Voeding

Wat je eet ben je zelf. Maar weet jij eigenlijk wat je eet? Nog beter, weet jij wat jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren? Of waar jouw lijf nu naar hunkert tijdens jouw herstel van uitputting, overspanning of burn-out?

Ik leer je alles over wat voeding voor jou kan betekenen! Wat is gezond en voedzaam? Welke voeding helpt je om te herstellen en geeft je energie? Hoe kun je wel iets lekkers eten en in balans zijn? Welke voedingsstoffen heb je nodig en waarom?

 

Beweging

Welke rol speelt beweging in jouw herstelproces en wat kun je doen als je amper ‘kan’ bewegen? Alles wat stilstaat, roest vast of gaat dood. Wij – als mens – zijn gemaakt om te bewegen. Want in beweging activeer je jouw natuurlijke energiesysteem en energie heb jij nodig om beter te worden. Maar in beweging groei je ook, leer je en vind je antwoorden. Bewegen kan op vele manieren, maar jouw persoonlijke groei is de beweging die wij als eerste gaan aanpakken!

 

Suppletie

Dagelijks word je persoonlijk gecoacht in het programma. Hier word je voorzien van persoonlijk advies over suppletie. Bij een uitgeput lichaam, een moe hoofd, overspanning en burn-out is het nodig om je lichaam te voorzien van de juiste brandstof. De juiste supplementen kunnen direct klachten verminderen of zelfs wegnemen. Want overspanning en burn-out ontstaan doordat je jezelf voor een hele lange periode te kort hebt gedaan. Daarom is het belangrijk dat je gaat voelen wat jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

Nachtrust

Slapen doen we met een reden. Bij onvoldoende slaap OF geen kwalitatieve nachtsrust krijgen we klachten. Je leert in 15 weken hoe je jouw nachtrust kan verbeteren en wat het gaat betekenen voor jouw leven. Levens veranderen! Alleen al door een goede nachtrust, die je activeert met een aantal simpele stappen. Kleine stapjes brengen grote dingen 😉

Tijdmanagement

Wat doe je met de tijd die je gegeven is? 24 uren, hoe deel jij die in? Waar word jij blij van? Waar steek jij energie in? Van wie krijg je energie? Tijd. Je leert de touwtjes weer in handen te nemen en tijd te maken voor wat JIJ nodig hebt. 15 weken lang gaan wij wekelijks bewust aan de gang met jouw tijd. Zodat jij weer het gevoel van controle krijgt. Hiervoor ontvang je een mooie planner de je inzicht gaat geven en bewuster gaat maken!

Me-time

Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig om op te laden en toch doet bijna niemand dat. Samen gaan wij tijd voor jou creëren zonder dat je anderen tekort doet ;)!

Want een nee tegen een ander is een ja tegen jezelf!

Prioriteiten stellen

Elke keuze die je hebt gemaakt heeft geleid tot dit resultaat. Bewust of onbewust. En dat is super confronterend! Onrust of misschien wel stress? Moe zijn en een uitgeput gevoel hebben? Daarom is het nodig dat jij eerst gaat accepteren dat dit het nu is, maar dat jij wel vanaf nu de controle kan pakken door de juiste keuzes te maken en de juiste stapjes zetten!

Saboteurs

Ben jij jouw grootste motivator of saboteur? Uit ervaring weet ik dat het programma ook confronterend kan zijn. Wat juist goed is, want dit zorgt voor een doorbraak. Jij gaat inzien welke beren je zelf op de weg zet, waardoor jij niet bent waar jij wil zijn. Tijdens de wekelijkse online LIVE sessie zullen we dan ook veel tijd besteden aan inzicht. Doordat we met een kleine groep gelijkgestemden zijn, zul je merken dat jij niet de enige bent. We inspireren elkaar en helpen elkaar juist verder.

Energieniveau

Wat is jouw energieniveau en wat heb jij nodig om dit te verhogen? 15 weken lang pakken wij elke week weer een nieuw onderwerp aan dat jou gaat helpen om te stralen van energie!

Kickstart

De ochtend is voor veel mensen een hel. Je wordt doodmoe wakker, staat meteen “AAN” of bent overprikkeld. Doordat we de avond en nacht aanpakken gaat hier verbetering in komen. MAAR!!! De ochtend is net zo belangrijk. Je krijgt de juiste handvatten om een ontspannen start te maken, zodat energie de kans krijgt te groeien. Want zoals de dag begint, zo eindigt deze ook.

 

Zelfvertrouwen

Ben jij onzeker? Niet blij met jouw lichaam? Of wie je bent op dit moment? Ben je bang voor wat anderen van je denken? Is het in jouw ogen nooit goed genoeg? Wij gaan naar de kern en gaan samen jouw manier van denken veranderen. Want iedereen is prachtig en wij gaan jouw unieke kracht vinden.

 

Eetbuien

Heb jij regelmatig last van ‘eetbuien’ of ben je een emotie-eter? Je leert hoe dit ontstaat en wat jij kan doen, zowel fysiek als mentaal en emotioneel, om dit te voorkomen. Gewoon een gezond, ontspannen voedingspatroon, waarbij ook weer echt genieten voorop staat!

Re-integreren

Terug naar je werk na een langdurige periode ziek thuis zitten. Dat kan veel weerstand en stress met zich meebrengen.
Als je langdurig thuis hebt gezeten met uitputting, overspanning of burn-out, werk je samen met je werkgever en bedrijfsarts aan je terugkeer. Zij willen jou weer zo snel mogelijk op het werk hebben en ik ben daar om jou te helpen in dit proces. Hoe kan je je zo goed mogelijk voorbereiden op de gesprekken met de werkgever en bedrijfsarts? Wat heb jij nodig om te re-integreren? Kortom, wij maken samen een plan van aanpak. Je staat er niet alleen voor. Kleine stapjes samen, brengt een ontspannen re-integratie proces zodat JIJ de touwtje weer in handen hebt.

 

Signaleringsplan

Jij wil niks liever dan herstellen maar na herstel wil je ook niks liever dan niet nog een keer terechtkomen in uitputting, overspanning of burn-out klachten.  Toch?
Een signaleringsplan wat ik PLAN B noem, is bedoeld om terugval te voorkomen door optijd hulp te vragen, grenzen aan te geven en grip te pakken op jouw gezondheid en ENERGIE. 

 

Partner

De persoon (personen) die naast je staan verdienen ook steun en hulp in deze periode van herstel. In het traject word dan ook aandacht besteed om deze te ondersteunen en handvaten te te geven. Zodat jullie elkaar blijven begrijpen en als een “team” samen er doorheen gaan. En samen goed uitkomen! 

 

Maak kennis met mijn team ✨

Naomi
Vitaliteitscoach en orthomoleculair expert & #ECHTINBALANS community coach 
Naf
Holistisch ademcoach
Ademen- Voelen & Verwerken
#ECHTINBALANS online ademworkshop

Het #ECHTINBALANS hersteltraject:

✔️ Vier keer een 1 op 1 online verdiepingssessie met Charlotte.

✔️ Dagelijkse persoonlijke coaching van Charlotte in de besloten community doormiddel van chat wanneer nodig. 

✔️ Wekelijks persoonlijke coaching door vitaliteitscoach Naomi door middel van chat en check-in moment.

✔️ Dagelijks contact in de #echtinbalans community met gelijkgestemden (mega waardevol!!!) door middel van opdrachten. Een rustige veilige (online) omgeving.

✔️ Een 20 weken online programma bestaande uit dagelijks een persoonlijke nieuwe les/video/opdracht en persoonlijke coaching.

Er zijn 14 modules die je op je gemak kan bekijken. Per video of lezen. Ook krijg je aan het einde alles van mij volledig gebundeld zodat je voor de rest van je leven jouw handboek heb voor een energiek leven #ECHTINBALANS.

✔️ E-book en interactief werkboek ineen.

✔️ Elke dinsdag om 19.30 uur een live coaching . Jij bent hierbij niet in beeld, je kijkt live naar de expert en kan van tevoren je vragen indienen. Je krijgt toegang tot alle opnames, je hoeft dus niet live aanwezig te zijn.

✔️ Een online pilatesclass voor het versterken en verbeteren van je lichaamshouding en herselvermogen van pilates expert Marloes Meents.

✔️ Online ademworkshop – ademen, voelen en verwerken door Naf-Holistisch ademcoach.
– Hoe adem je door angst en paniek heen?
– Hoe activeer je energie in jouw lichaam?
– Welke ademhalingstechniek zet je in voor ontspanning?

✔️ Aromatherapie-class met expert Maud

 

+ ALLEEN NU DEZE EXCLUSIEVE BONUSSEN


✔️ De #ECHTINBALANS Box t.w.v 199 euro 

✔️ LIFETIME toegang #ECHTINBALANS programma, community én deelname live-sessies (onbetaalbaar)

✔️ Toegang tot “voor altijd energiek en slank” programma (t.w.v. € 699,-)

✔️ Toegang cyclus programma (t.w.v. € 297)

✔️ Toegang energie-challenge t.w.v. 199 euro.

✔️ Masterclass Master Your Mindset van Freedom Motivates t.w.v. 45 euro.

✔️ Thuis workout video’s van Larz de energieman t.w.v. 59 euro.

✔️ EXCLUSIEVE #BREATHWORK video van ademcoach Marc Rietvink voor meer ontspanning en loslaten  t.w.v. 119 euro.

✔️ Charlie’s Kitchen energie-bijbel t.w.v. 21,99 euro (boek krijg je thuisgestuurd).

✔️ EXCLUSIEVE video van Cynthia van Structuurjunkie – Leer plannen en structuur aanbrengen voor rust en balans t.w.v. 99 euro.

✔️ Video van FOXORGANIZING – start het opruimen thuis in alle chaos die je nu ervaart t.w.v. 30 euro.

✔️ Een online NEI-class van expert Naomi t.w.v 69 euro

✔️ Online herstel-yogaclass van expert Evelean  t.w.v 15 euro

✔️ Opname masterclass holistisch expert Suzanne; zelfliefde, zelfacceptatie en SKINYOGA (gezicht-ontspanningsmassage) 

 

De totale waarde van het #ECHTINBALANS hersteltraject is maar liefst € 4997,-

Maar omdat ik wil dat dit programma toegankelijk is voor
iedereen die echt wil herstellen, bied ik het nu tijdelijk aan voor:


€ 1295
(eenmalige betaling) of 6 termijnen van € 246

Een eenmalige betaling scheelt jou 185 euro.

Heb je een kortingscode? Vul hem in bij de checkout en geef jezelf dat extra steuntje in de rug. 

Wat zeggen anderen over het #ECHTINBALANS hersteltraject?

Bekijk de video, klik op play

Bekijk de video, klik op play

Bekijk de video, klik op play

Meest gestelde vragen

Ik heb geen Facebook, kan ik wel meedoen?

Een deel van he programma vindt plaats binnen de besloten Facebookgroep. Als je geen Facebook-account hebt is het wel nodig deze aan te maken. Dit kan anoniem! Je kunt wel  je eigen pagina gesloten houden en alleen deelnemen in de besloten groep voor het programma. Geheel veilig!

Hoeveel tijd neemt dit programma/traject in beslag?

Het #ECHTINBALANS traject duurt ongeveer 20 weken. Dagelijks geef jij jezelf tussen de 15 en 30 minuten cadeau om te werken aan jouw herstel. Daarnaast is er wekelijks een live-sessie van +/- 45 minuten en viermaal een 1 op 1 sessie met Charlotte gedurende deze weken. Als dit teveel is maakt Charlotte met jou een nieuw plan wat wel past.

Kun je alle lessen (video's en opdrachten) terugkijken?

Alles is terug te kijken, want je hebt LIFETIME toegang!

Krijg ik een op maat gemaakt voedingsschema gedurende de 15 weken?

Dit programma is ontwikkeld om jouw eigen leefstijl te ontwikkelen en jou van alle kennis te voorzien met praktische handvatten om goed te herstellen! Je krijgt dan ook geen voedingsschema en we gaan ook geen calorieën tellen. Wat we gaan creëren is kennis en bewustwording. Weten wat je eet en waarom je iets eet. Jouw ideale voedingspatroon ontdekken en beleven. Zonder strenge regels of restricties! Puur gericht op dat jouw prachtige mooie lijf weer goed functioneert!

Ik ga tijdens het programma op vakantie, is dat een probleem?

Dit is geen probleem. Het programma is overal te volgen en je kan later alles terugkijken en bijwerken omdat je LIFETIME toegang hebt!

Kan ik het bedrag ook in termijnen betalen?

YES dat kan!