DE #ECHTINBALANS WEBSHOP

Al mijn SELFCARE FAVORITES voor jou op één plek ✨

Rust in je hoofd met positieve gedachten.

Ontdek hoe je grip krijgt op de onrust in je hoofd en de stroom aan negatieve, niet helpende (angst) gedachten. Word bewust waarom je een piekeraar en doen denker bent en krijgt het inzicht hoe je rust krijgt in je hoofd. Een rustig hoofd zorgt voor een ontspannen lijf!

Deze masterclass is voor jou als je:

– Altijd in je hoofd zit
– Een piekeraar bent
– Snel beren op de weg zien
– Onrustig bent in je hoofd
– Snel negatieve (angst) gedachten ervaart
– Moeite hebt met ontspannen
–  In je hoofd heel streng bent voor jezelf (niet aardig)
– Geen idee hebt hoe je dat hoofd uit kan zetten

77,- incl. mijn inspiratiekaarten

Masterclass;
Jouw dag
#ECHTINBALANS

Deze masterclass is voor jou als je:
– Als je je dagelijks uit balans voelt
– Als je struggled met de normale dagelijkse bezigheden
– Als je elke dag moe bent en weer zo vermoeid raakt
– Als je onrust en stress ervaart of een opgejaagd gevoel voor de dag
– Het gevoel hebt dat je nooit dingen af krijgt en dat het nooit goed genoeg is
Moeite hebt met plannen, rust en structuur
Tijd nemen voor jezelf moeilijk vind en eigenlijk niet weet waar en wat je dan moet doen.

Je kunt de masterclass direct bekijken en je ontvangt de 3 pdf’s: Braindump, TO DO en weekplanner.

Prijs: 44 euro incl. btw

Charlie’s Kitchen kookboek voor meer ENERGIE!

 

is dé energie-balansbijbel in de keuken. Tijdens mijn burn-out leerde ik alles over goed voor je lichaam en geest zorgen en heb ik het tot mijn missie gemaakt om anderen te helpen aan een energiek leven #echtinbalans waarin genieten voorop staat!

De keuken speelt hierin een centrale rol met lekkere, snelle, voedzame en makkelijke maaltijden, die ervoor zorgen dat je genoeg brandstof gedurende de dag hebt.

Ook vind je in mijn boek veel tips en simpele, praktische oefeningen die jou helpen aan meer energie, rust in je hoofd, rust in je lichaam en meer balans in je leven.

Wil jij ook met gemak gezonde en lekkere recepten op tafel zetten?

Bestel dan mijn boek! Voor maar € 25,- inclusief verzendkosten

De #ECHTINBALANS inspiratie kaarten

.33 van mijn meest populaire uitspraken in een prachtig kaartendeck jasje.
Een magisch design met zachtheid en liefde gemaakt.

Deze kaarten…

– helpen jou weer om te  vertrouwen op jezelf en je intuïtie
– geven jou elke dag een positieve boost
– geven jou richting
– herinneren jou eraan dat je een prachtige vrouw bent
– laten je zelfliefde en eigenwaarde groeien 

Daarnaast krijg je twee kleine cadeautjes van mij t.w.v 21 euro om er een echt #ECHTINBALANS momentje van te maken 

Prijs 39 euro INCL. verzendkosten & INCL. btw

Orangefit eiwitpoeder

Dagelijks hebben wij 100 gram eiwitten nodig. Eiwitpoeder is een makkelijke manier om voldoende eiwitten binnen te krijgen en het is ook nog eens heel erg lekker. Eiwitten zorgen ervoor dat je lichaam sneller herstelt, dat de energie gedurende de dag vrijkomt en niet met hoge pieken en dalen. Ook zorgt eiwitpoeder ervoor dat je verzadigd bent en geen snack-attacks en eetbuien meer hebt.

Orangefit Protein bar

De ideale lekkere snack voor onderweg of de lekkere trek. Boordevol voedingsstoffen en dan speciaal eiwitten. Zij zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, een verzadigd gevoel en een beter herstelvermogen van het lichaam.

Vitaily

Op basis van wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat iedereen een basis nodig heeft aan supplementen. Deze basis mag bij
niemand ontbreken. Hoe langer je in tekorten zit aan vitaminen en mineralen, hoe meer vermoeidheid er ontstaat. Wat gaat leiden tot spanning. En als je daar lang genoeg in zit kom je in een burn-out terecht. Dit is dus de basis en blijf je je hele leven slikken als je echt in balans wil blijven.

Kortingscode Vitaily = echtinbalans

Jade Roller

Als ik iets vervelend vond waren het mijn strakke kaken en opgezette ogen + extra wallen die ik cadeau kreeg tijdens mijn burn-out. En soms nog, als ik wat meer spanning ervaar in mn leven. De Jade Roller ligt standaard in mijn vriezer om elke ochtend te starten met een paar minuten de lymfen in mijn nek en de wallen onder mijn ogen te rollen. Ook rol ik mijn kaken los met de Jade Roller. Check You Tube voor fan-tas-tische voorbeeldfilmpjes. Leuk extraatje: het werkt anti-aging 😉

Oogmasker

Het masker dat jouw zenuwstelsel volledig tot rust laat komen wanneer je mediteert, op de spijkermat ligt of gewoon even plat op de bank. Werkt fan-tas-tisch tegen vermoeide ogen, overprikkeling en onrust in je hoofd.

Yogamat sticky extra dik moon asgroen – Lotus

Tijdens overspannings- en stressklachten komt alles vast te zitten in je lijf. Als iets belangrijk is tijdens herstel is het liefdevol bewegen. Deze mat was voor mij een cadeautje om het ook echt te gaan doen. Ik ben begonnen met dagelijks 10 minuten stretchen via Youtube Morning video’s voor stretchen.

Maar deze mat is ook voor iedereen die graag een comfortabele yogasessie beoefend, is deze Lotus mat van 6 mm dik de ideale match. Met een uniek uiterlijk en een lichtgewicht van 1,6 kg is deze super voor thuis ook buiten de deur!

De spijkermat

De spijkermat van Flowee mag niet ontbreken in jouw dagelijkse selfcare routine! Moe, overprikkeld, spanningshoofdpijn en brainfrog/kortsluiting (wolken in mijn hoofd) waren de belangrijkste klachten aan het begin van mijn burn-out. Ik wilde zo snel mogelijk van mijn klachten af (wat natuurlijk onmogelijk is) en vond superpositieve verhalen over de spijkermat. De spijkermat hielp mij ook (en vele anderen) ontprikkelen, mijn gelukshormoon boosten, ontspanning activeren, van mijn stijve nek, pijnlijke rug en mijn rusteloze benen af te komen en de spijkermat zorgde ervoor dat ik weer goed kon slapen!

Magnesium boost kuur

Start met deze intensieve magnesiumkuur voor een sneller herstel bij extreme burn-out klachten. Magnesium is verantwoordelijk voor meer dan 350 processen in jouw lichaam zodat deze optimaal kan functioneren. Daarbij is magnesium HET mineraal dat nodig is om te ontspannen.

Gebruik de kortingscode echtinbalans bij de kassa en krijg een magnesiumscrub cadeau bij aanschaf van de boostkuur. Bij de magnesiumkristallen krijg je een fijne magnesiumolie cadeau.

Magnesium kristallen

Dagelijks een of twee magnesium voetenbadjes zorgen ervoor dat je leert om tijd voor jezelf te nemen en rust te vinden in jezelf. Daarbij is de opname van magnesium via de huid tot wel 90%.

Magnesium is het allerbelangrijkste mineraal dat nodig is om te kunnen herstellen van een burn-out. Het zorgt voor ontspanning en energie die vrijkomt vanuit de cellen.

Gebruik de kortingscode echtinbalans bij de kassa en krijg een magnesiumscrub cadeau bij aanschaf van de boostkuur. Bij de magnesiumkristallen krijg je een fijne magnesiumolie cadeau.

VITAKRUID SUPPLEMENTEN

B12 Combi 6000

Dit gezondheidskuurtje gebruik je 3 maanden. Elke ochtend start je met een groot glas water (400 ml) en daarna leg je deze vitamine B12 zuigtablet onder de tong. Maak twee potjes op (is voor ongeveer 3 maanden). Verwacht niet in een keer mega verschil, want je zit tijdens jouw burn-out dik in de min (geen energie), dus het duurt even voordat je de eerste resultaten voelt en ervaart. De tank moet eerst flink gevuld worden.

Gedurende mijn jarenlange praktijkervaring heb ik wel ontdekt dat veel mensen een vitamine B12 tekort hebben. Dit merk je aan extreme vermoeidheid, overprikkeld zijn, brainfrog of vermoeide ogen hebben, waardoor je bijvoorbeeld moeilijk tv kijkt en nog veel meer.

Gebruik de kortingscode: echtinbalans

Magnesium Tauraat

Ook wel het slaapmutsje genoemd.
Een uur voor het slapengaan mag je 2 capsules Magnesium Tauraat nemen. Dit zorgt voor de rust in je hoofd. Superbelangrijk bij snel overprikkeld zijn, ogen die onrustig zijn bij sluiten, suis oren, band om je hoofd en andere hoofdpijn. Allemaal klachten die voortkomen uit een tekort aan Magnesium Tauraat.

Gebruik de kortingscode: echtinbalans

Ribes Nigrum

Deze mag je twee keer per jaar herhalen. Maar laten we nu starten met één keer om je lichaam direct een beetje liefde, ondersteuning en een boost te geven. De Ribes Nigrum 100 ml helpt virusresten te verwijderen, stress af te breken, te hoog cortisol (stresshormoon) in de klieren en spieren af te voeren en het zet je natuurlijke energiesysteem aan.

Gebruik de kortingscode: echtinbalans

Pure By Me

10% korting op de gehele collectie Pure by Me
Kortingscode = echtinbalans

Rust in je hoofd | Roll-on

Last van een vol hoofd of veel piekeren? De Rust in je hoofd roll-on is een roller op basis van diverse etherische oliën en biedt ondersteuning om meer rust en ontspanning te ervaren.

Ingrediënten: Bergamot, Lavendel, Rozemarijn, Benzoë, Patchouli en Vetiver. Op een basis van Jojobaolie KP.

Gebruik de kortingcode: echtinbalans

Balance Etherische olie

Speciaal voor die drukke momenten waarop de agenda’s te vol lijken is de Balance Etherische olie gemaakt. Want juist wanneer we ontzettend druk zijn is het belangrijk om extra goed te ontspannen. De etherische oliën in deze blend werken kalmerend en verzachtend.

Gebruik de kortingscode: echtinbalans

Ingrediënten: Bergamot Reggio, Neroli (10%), Vetiver en Spar.

Chill Pill Etherische olie

Wordt het je soms allemaal even te veel? Zijn er momenten waarop je heftiger reageert dan je eigenlijk zou willen? Ervaar je steeds vaker die momentjes waarop je beter even tot tien kunt tellen? De Chill Pill Etherische olie is dan een fijne ondersteuning!

Gebruik de kortingscode: echtinbalans

Ingrediënten: Lavendel, Patchouli, Kruizemunt, Tangerine en Benzoë.

Biocare Online | 100% natuurlijk, biologisch & duurzaam

Green People Sleep Mask

Dit masker mag niet ontbreken tijdens ME-TIME voor het slapengaan.
Geef jouw huid intense hydratatie tijdens de nacht met dit voedende, leave-on gezichtsmasker van Green People. Dit masker stimuleert de aanmaak van collageen en houdt vocht vast terwijl je slaapt. Echt fantastisch en ook helemaal natuurlijk en biologisch zonder meuk.

Reinig de huid en breng vervolgens het masker s’ avonds aan op het hele gezicht  Masseer het masker gelijkmatig over de huid en laat het masker de hele nacht intrekken. Reinig ‘s morgens zoals normaal.

Ik gebruik dit masker 2-3 keer per week.

Nailberry – Blackberry

Elke vrouw mag zichzelf verzorgen maar wat ik jou gun is dat dje dit doet met producten die je hormonen niet nuit balans halen. Ik ben al jaren fan van de nagelakjes van Nailberry. Nailberry is een natuurlijk en 100% vegan nagellak dat vrij is van de 12 grootste chemische ingrediënten. De prachtige nagellak van Nailberry is water en zuurstof doorlatend, halal gecertificeerd en 100% diervriendelijk. 

INIKA Phyto-Active Face Oil

Deze olie mag niet ontbreken als je last hebt van een “strak” gezicht. Denk aan spanningshoofdpijn, spanning rondom de ogen en klemmende strakke kaken. Deze olie is heel fijn om je gezicht te masseren en heeft je ook een natuurlijke gezonde glow. Deze gezichtsolie van INIKA is om de huid te voeden met een mix van botanische oliën. Deze rijke niet-vette gezichtsolie geeft intense voeding om de huidbarrière te versterken terwijl het antioxiderende bescherming biedt. Ik geef regelmatig op mijn Instagram SkinYoga, schijf gerust eens aan met deze olie bij de hand!

INIKA Phytofuse Renew Cream Cleanser

  • Herstelt de huidbarriëre en stimuleert de bloedsomloop
  • Helpt waterverlies in de huid voorkomen
  • Actieve botanische stoffen om de huid te hydrateren
  • Ook geschikt bij ontstekingen en wondjes

Maak het gezicht vochtig voor het gebruik van de reiniger. Draai de borstelkop op “ON” en knijp de gewenste hoeveelheid in de siliconen borstelkop. Draai de borstel naar “OFF” en masseer zachtjes de huid met de siliconen borstelkop. Reinig altijd de borstel na gebruik en dep de fles weer droog.

Liever niet de borstel gebruiken? Dat kan ook, druk dan het product op een watje of op je vingers om het gezicht te reinigen.