DE #ECHTINBALANS WEBSHOP

Al mijn SELFCARE FAVORITES voor jou op één plek ✨

CHARLIE’S KITCHEN

 

is dé energie-balansbijbel in de keuken. Tijdens mijn burn-out leerde ik alles over goed voor je lichaam en geest zorgen en heb ik het tot mijn missie gemaakt om anderen te helpen aan een energiek leven #echtinbalans waarin genieten voorop staat!

De keuken speelt hierin een centrale rol met lekkere, snelle, voedzame en makkelijke maaltijden, die ervoor zorgen dat je genoeg brandstof gedurende de dag hebt.

Ook vind je in mijn boek veel tips en simpele, praktische oefeningen die jou helpen aan meer energie, rust in je hoofd, rust in je lichaam en meer balans in je leven.

Wil jij ook met gemak gezonde en lekkere recepten op tafel zetten?

Bestel dan mijn boek! Voor maar € 25,- inclusief verzendkosten

DE #ECHTINBALANS INSPIRATIEKAARTEN 

.33 van mijn meest populaire uitspraken in een prachtig kaartendeck jasje.
Een magisch design met zachtheid en liefde gemaakt.

Deze kaarten…

– helpen jou weer om te  vertrouwen op jezelf en je intuïtie
– geven jou elke dag een positieve boost
– geven jou richting
– herinneren jou eraan dat je een prachtige vrouw bent
– laten je zelfliefde en eigenwaarde groeien 

Daarnaast krijg je twee kleine cadeautjes van mij t.w.v 21 euro om er een echt #ECHTINBALANS momentje van te maken 

Prijs 39 euro INCL. verzendkosten & INCL. btw

Orangefit eiwitpoeder

Dagelijks hebben wij 100 gram eiwitten nodig. Eiwitpoeder is een makkelijke manier om voldoende eiwitten binnen te krijgen en het is ook nog eens heel erg lekker. Eiwitten zorgen ervoor dat je lichaam sneller herstelt, dat de energie gedurende de dag vrijkomt en niet met hoge pieken en dalen. Ook zorgt eiwitpoeder ervoor dat je verzadigd bent en geen snack-attacks en eetbuien meer hebt.

Orangefit Protein bar

De ideale lekkere snack voor onderweg of de lekkere trek. Boordevol voedingsstoffen en dan speciaal eiwitten. Zij zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, een verzadigd gevoel en een beter herstelvermogen van het lichaam.

Vitaily

Op basis van wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat iedereen een basis nodig heeft aan supplementen. Deze basis mag bij
niemand ontbreken. Hoe langer je in tekorten zit aan vitaminen en mineralen, hoe meer vermoeidheid er ontstaat. Wat gaat leiden tot spanning. En als je daar lang genoeg in zit kom je in een burn-out terecht. Dit is dus de basis en blijf je je hele leven slikken als je echt in balans wil blijven.

Kortingscode Vitaily = echtinbalans

Jade Roller

Als ik iets vervelend vond waren het mijn strakke kaken en opgezette ogen + extra wallen die ik cadeau kreeg tijdens mijn burn-out. En soms nog, als ik wat meer spanning ervaar in mn leven. De Jade Roller ligt standaard in mijn vriezer om elke ochtend te starten met een paar minuten de lymfen in mijn nek en de wallen onder mijn ogen te rollen. Ook rol ik mijn kaken los met de Jade Roller. Check You Tube voor fan-tas-tische voorbeeldfilmpjes. Leuk extraatje: het werkt anti-aging 😉

Green Juice

Jouw dagelijkse shotje ENERGIE. Wanneer je uitgeput, overspannen of in een burn-out thuis zit is het soms lastig om de juiste keuzes in voeding te maken. Terwijl juist NU jouw lichaam wel 7 keer zoveel brandstof nodig heeft dan normaal. Elke dag een eetlepel Green Juice poeder mengen met water en drinken op de nuchtere maag geeft jouw lichaam in de ochtend direct een boost aan natuurlijke vitaminen en mineralen.

Oogmasker

Het masker dat jouw zenuwstelsel volledig tot rust laat komen wanneer je mediteert, op de spijkermat ligt of gewoon even plat op de bank. Werkt fan-tas-tisch tegen vermoeide ogen, overprikkeling en onrust in je hoofd.

De spijkermat

De spijkermat van Flowee mag niet ontbreken in jouw dagelijkse selfcare routine! Moe, overprikkeld, spanningshoofdpijn en brainfrog/kortsluiting (wolken in mijn hoofd) waren de belangrijkste klachten aan het begin van mijn burn-out. Ik wilde zo snel mogelijk van mijn klachten af (wat natuurlijk onmogelijk is) en vond superpositieve verhalen over de spijkermat. De spijkermat hielp mij ook (en vele anderen) ontprikkelen, mijn gelukshormoon boosten, ontspanning activeren, van mijn stijve nek, pijnlijke rug en mijn rusteloze benen af te komen en de spijkermat zorgde ervoor dat ik weer goed kon slapen!

Magnesium boost kuur

Start met deze intensieve magnesiumkuur voor een sneller herstel bij extreme burn-out klachten. Magnesium is verantwoordelijk voor meer dan 350 processen in jouw lichaam zodat deze optimaal kan functioneren. Daarbij is magnesium HET mineraal dat nodig is om te ontspannen.

Gebruik de kortingscode echtinbalans bij de kassa en krijg een magnesiumscrub cadeau bij aanschaf van de boostkuur. Bij de magnesiumkristallen krijg je een fijne magnesiumolie cadeau.

Magnesium kristallen

Dagelijks een of twee magnesium voetenbadjes zorgen ervoor dat je leert om tijd voor jezelf te nemen en rust te vinden in jezelf. Daarbij is de opname van magnesium via de huid tot wel 90%.

Magnesium is het allerbelangrijkste mineraal dat nodig is om te kunnen herstellen van een burn-out. Het zorgt voor ontspanning en energie die vrijkomt vanuit de cellen.

Gebruik de kortingscode echtinbalans bij de kassa en krijg een magnesiumscrub cadeau bij aanschaf van de boostkuur. Bij de magnesiumkristallen krijg je een fijne magnesiumolie cadeau.

VITAKRUID SUPPLEMENTEN

B12 Combi 6000

Dit gezondheidskuurtje gebruik je 3 maanden. Elke ochtend start je met een groot glas water (400 ml) en daarna leg je deze vitamine B12 zuigtablet onder de tong. Maak twee potjes op (is voor ongeveer 3 maanden). Verwacht niet in een keer mega verschil, want je zit tijdens jouw burn-out dik in de min (geen energie), dus het duurt even voordat je de eerste resultaten voelt en ervaart. De tank moet eerst flink gevuld worden.

Gedurende mijn jarenlange praktijkervaring heb ik wel ontdekt dat veel mensen een vitamine B12 tekort hebben. Dit merk je aan extreme vermoeidheid, overprikkeld zijn, brainfrog of vermoeide ogen hebben, waardoor je bijvoorbeeld moeilijk tv kijkt en nog veel meer.

Gebruik de kortingscode: echtinbalans

Magnesium Tauraat

Ook wel het slaapmutsje genoemd.
Een uur voor het slapengaan mag je 2 capsules Magnesium Tauraat nemen. Dit zorgt voor de rust in je hoofd. Superbelangrijk bij snel overprikkeld zijn, ogen die onrustig zijn bij sluiten, suis oren, band om je hoofd en andere hoofdpijn. Allemaal klachten die voortkomen uit een tekort aan Magnesium Tauraat.

Gebruik de kortingscode: echtinbalans

Ribes Nigrum

Deze mag je twee keer per jaar herhalen. Maar laten we nu starten met één keer om je lichaam direct een beetje liefde, ondersteuning en een boost te geven. De Ribes Nigrum 100 ml helpt virusresten te verwijderen, stress af te breken, te hoog cortisol (stresshormoon) in de klieren en spieren af te voeren en het zet je natuurlijke energiesysteem aan.

Gebruik de kortingscode: echtinbalans

Pure By Me

10% korting op de gehele collectie Pure by Me
Kortingscode = echtinbalans

Rust in je hoofd | Roll-on

Last van een vol hoofd of veel piekeren? De Rust in je hoofd roll-on is een roller op basis van diverse etherische oliën en biedt ondersteuning om meer rust en ontspanning te ervaren.

Ingrediënten: Bergamot, Lavendel, Rozemarijn, Benzoë, Patchouli en Vetiver. Op een basis van Jojobaolie KP.

Gebruik de kortingcode: echtinbalans

Balance Etherische olie

Speciaal voor die drukke momenten waarop de agenda’s te vol lijken is de Balance Etherische olie gemaakt. Want juist wanneer we ontzettend druk zijn is het belangrijk om extra goed te ontspannen. De etherische oliën in deze blend werken kalmerend en verzachtend.

Gebruik de kortingscode: echtinbalans

Ingrediënten: Bergamot Reggio, Neroli (10%), Vetiver en Spar.

Chill Pill Etherische olie

Wordt het je soms allemaal even te veel? Zijn er momenten waarop je heftiger reageert dan je eigenlijk zou willen? Ervaar je steeds vaker die momentjes waarop je beter even tot tien kunt tellen? De Chill Pill Etherische olie is dan een fijne ondersteuning!

Gebruik de kortingscode: echtinbalans

Ingrediënten: Lavendel, Patchouli, Kruizemunt, Tangerine en Benzoë.