Dit is waarom jij NIET herstelt van een burnout

Als ik terugdenk aan mijn burnout 4 jaar terug is het eerst wat in mijn opkomt:

  1. Wat een hel!
  2. Wat een reis
  3. Wat een cadeautje

Dat laatste is eigenlijk best raar he? Maar zo is het voor mij nu echt; mijn burnout was de grootste hel, een onwijs lange reis terug naar de echte ik maar dat maakt dat dit het mooiste cadeautje is dat ik ooit heb uitgepakt; namelijk mijzelf.

Dit wil ik jou ook cadeau geven, In deze video leg ik je uit waarom jij nog niet herstelt bent van een burnout. Laat even je naam en email achter dan stuur ik je de video toe🙏

Het is nu 4 jaar geleden en terwijl ik dit typ krijg ik oprecht een brok in mijn keel.
Want dit is waarom ik doe wat ik doe. Voor mijn burnout was ik alleen voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut nu ben ik ook transformatie coach. Ik coach inmiddel al meer dan 2 jaar mensen van burnout naar energie, balans en zelfvertrouwen. Hoe graag zou jij dat weer willen ervaren?

Wist je dat een burnout is een disbalans tussen je fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid. Slechts 1 ding aanpakken heeft geen zin, als het wiel niet rond is kan die ook niet lekker rijden 😉

In mijn burnout wilde ik maar 1 ding en dat was zo snel mogelijk beter zijn en weer normaal kunnen leven. Helaas ging dat veel minder snel dan dat ik wilde en met vele downs en hier en daar een up.

Ik deze gratis video vertel ik je waarom jij nog niet herstelt bent van jouw burnout.
Ik deel mijn persoonlijke reis maar ook mijn kijk als ervaren coach hierop. 

Na het downloaden van deze gratis video krijg je ook nog een paar mailtjes van mij waarom ik nog iets dieper in ga op je herstel. Mega waardevol als je het mij vraagt. Maar doen moet je ze wel openen en er de tijd voor nemen natuurlijk. 

Liefs, en kop op; het komt echt goed. Ik beloof het je. Als ik het kan, kan jij het ook❤️ 

En ik help je graag op weg met mijn tips.