De #ECHTINBALANS mail

 

Dag lief leuk mens,

Ik weet als geen ander hoe druk we zijn en dat we in een tijdperk leven waarin we enorm snel afgeleid zijn of dingen vergeten. Daarom heb ik de #ECHTINBALANS mail in het leven geroepen. Als liefdevolle reminder ontvang je alle tips en inspiratie die ik deel op Instagram in de mail, zodat je het altijd even rustig terug kunt zoeken en op je gemak kan teruglezen. Ook zorg ik dat je een reminder krijgt bij de wekelijkse gratis podcast die ik voor je online zet met nog veel meer tips en inspiratie voor een leven #ECHTINBALANS. En je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes, zoals bijvoorbeeld de upcoming retreats!

En, zoals de naam van mijn mailinglist ook al zegt, ik beloof je dat de mate waarin je mail van mij krijgt helemaal in balans blijft -;)

Liefs,
Charlotte