MASTERCLASS “Rust in je hoofd en positieve gedachten, ondanks dat je een piekeraar en doendenker bent!”

Ontdek hoe je grip krijgt op de onrust in je hoofd en de stroom aan negatieve, niet helpende (angst) gedachten. Word bewust waarom je een piekeraar en doen denker bent en krijgt het inzicht hoe je rust krijgt in je hoofd. Een rustig hoofd zorgt voor een ontspannen lijf!

Deze masterclass is voor jou als je:

– Altijd in je hoofd zit
– Een piekeraar bent
– Snel beren op de weg zien
– Onrustig bent in je hoofd
– Snel negatieve (angst) gedachten ervaart
– Moeite hebt met ontspannen
–  In je hoofd heel streng bent voor jezelf (niet aardig)
– Geen idee hebt hoe je dat hoofd uit kan zetten

Wat levert de masterclass je op:

Je begrijpt waarom je hoofd werkt zoals die nu werkt

Handvaten voor rust in je hoofd

Start punt voor verandering

Praktische opdracht voor een andere manier van denken

Bewustwording wat energie te maken heeft met de werking van je brein

4 stappen naar positieve helpende gedachten

MASTERCLASS

“Rust in je hoofd en positieve gedachten, ondanks dat je een piekeraar, control-freak, perfectionist en misschien wel een doendenker bent!”

 

Wanneer: Zondag 23 juni 10:00 uur
(opname beschikbaar na live)

Deze nieuwe masterclass heeft een waarde van 222 euro, omdat ik hem voor het eerst LIVE geef
ik eenmalig een fijne korting zo betaal jij maar 77 euro.

Dit is inclusief de exclusieve tool om je brein positief te prikkelen t.w.v 39 euro die je thuisgestuurd krijgt.

Ook krijg je de volledige opname zodat je alles uit de masterclas kan halen.

Ook krijg je mijn masterclass
“Grip op je ENERGIE”t.w.v 69 euro
er van mij bij cadeau.

EN!

Krijg je na de masterclass nog drie opvolgende mails met extra tips om je verder te helpen naar rust in je hoofd (en dus in je leven) met positieve gedachten. 

Hi lief mens,

Ik ben Charlotte en werk inmiddels al bijna 10 jaar als voedingsdeskundige, orthomoleculair therapeut, burn-out- en transformatie coach.

Ik had nooit rust in mijn hoofd. Stilte en volledige kalmte kende ik niet. Ik was altijd druk met alles wat ik moest doen, alles overdenken en analyseren. Daarnaast was ik ook heel goed in mijzelf naar beneden halen in die bovenkamer (mijn hoofd). Ik vond mijzelf nooit goed genoeg en ik deed het niet goed genoeg. En dat alles bij elkaar zorgde voor een altijd vol hoofd met als resultaat:

•⁠ ⁠vaak onrustig
•⁠ ⁠vaak overprikkeld door mijn eigen denken, denken, denken en nog meer denken
•⁠ ⁠doodmoe worden van mijzelf
•⁠ ⁠niet kunnen genieten in het hier en nu
•⁠ ⁠een laag zelfbeeld
•⁠ ⁠eigenlijk nooit tevreden zijn
•⁠ ⁠snel geïrriteerd zijn
•⁠ ⁠slecht in slaap komen

Tijdens mijn burn-out en opleiding (daarna) leerde ik hoe mijn hoofd eigenlijk werkt. Dat ik het zelf deed. Ik DEED aan piekeren, ik DEED aan doemdenken, ik DEED aan beren op de weg zien, Ik DEED aan mijzelf naar beneden praten en ga zo maar door. Het was gedrag. Toen ik dat begreep en het verband tussen energie, je manier van denken en je bewustzijn leerde herkennen, vond ik voor het eerst rust en kalmte. Helpende gedachten die mij beter lieten voelen. Rust, waardoor ik overzicht had en met een tevreden kontje naar bed kon.

Ik gun jou ook rust in je hoofd met fijne positieve gedachten!