ENERGIEK en #ECHTINBALANS

Wil jij Je energieker voelen, lekkerder in je vel zitten en leren wat een leven in balans is?

 

Lees dan deze pagina!

 

 

Van chaotisch leven naar een leven #ECHTINBALANS

Ik verbrak mijn relatie na 10 jaar, trok in bij mijn ouders en we verkochten ons huis. Ik werkte constant, om gevoel te negeren maar ook omdat ik mijn werk geweldig vind. Ik had geen idee wat ik wilde, vond alles leuk en had totaal geen focus en doel.

Als een kip zonder kop liet ik mij leven. Door en door en door. Allerlei slechte gewoontes slopen erin. Zoals slordig omgaan met mijn voedingspatroon. Mijzelf geen ontspanning gunnen. Geen keuzes kunnen maken. Maar vooral geen liefde voor mijzelf hebben. 

Totdat ik volledig instortte en thuis kwam te liggen met een burn-out en depressie. Ik viel 7 kilo af, kampte dagelijks met paniekaanvallen en mijn glimlach verdween van mijn gezicht. Ik had alle signalen genegeerd en dit was het resultaat.

Hoi, ik ben Charlotte

De online voedingsdeskundige, spreker, content creator en transformatiecoach. Ik heb het laatste jaar heel veel kennis mogen opdoen door het cadeau dat ik kreeg.

En dat cadeau was mijn burn-out. Ik las honderden boeken over zelfontwikkeling, bezocht tientallen seminars, nam een coach in de arm en vocht terug. En nu weet ik wat mijn grenzen zijn, ik heb een duidelijk doel voor ogen en dat is jullie helpen.

Ik barst van de energie en sta weer vol in het leven. Ik gun jou ook een energiek leven met een positieve mindset waar balans voorop staat!

 

 

Geen strenge REGELS OF restricties, maar bewust zijn van de keuzes die jij maakt!

Leg jij jezelf altijd van alles op? Ik MOET 4 keer sporten per week. Ik MOET vanaf maandag afvallen. Ik MOET met ‘Pietje’ afspreken. Ik MOET elke dag gaan mediteren. Ik MOET dit, ik MOET dat. Herkenbaar?

We leven nu eenmaal in een maatschappij waarin we vaak geleefd worden en waarin ons wordt voorgehouden dat dingen moeten. Niks moet. Alles mag! Terug naar de basis en jouw eigen regels bepalen. Want wat voel je nu als je naar het woord  MOETEN kijkt?

Juist!

Onrust!

Is dat lief voor je lichaam? Nee! Ik leer jou de gouden regel: een NEE tegen een ander is een JA tegen jezelf!

Ben jij klaar met jouw lage energieniveau en wil jij VANAF NU energiek in het leven staan?

Wist je dat maar liefst 67% van de Nederlandse bevolking gemiddeld maar een 6 geeft aan hun energieniveau? Een 6 lieve mensen! Wie wil een leven dat staat voor een 6? Ik ga voor een 8 of een 9 en zal nooit genoegen nemen met minder!

Ik ga je alles leren over onze energiebronnen. Denk bijvoorbeeld aan voeding, nachtrust maar ook ME-TIME. Door alles in balans te brengen en je bewust te zijn van wat jij kan doen om meer energie te krijgen, ga jij stijgen naar die dikke vette 8. Jij verdient die 8 of 9! Bedenk eens wat jij allemaal kan doen als jij dat energieniveau hebt van een 8.

Hey, hoe tof is dat? Misschien kan je wel meer activiteiten doen met je (klein) kinderen, of vaker sporten, of misschien wel vaker met vrienden afspreken of misschien wel jouw droom gaan najagen!

Luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen

het is zo tof om te zien wat ER IN 12 weken met mensen kan GEBEUREN.

 

Tijdens dit programma leer je hoe jouw lichaam werkt, wat voedzame en gezonde voeding met je doet in je drukke bestaan. Je krijgt makkelijke en voedzame receptgeheimen die bijdragen aan jouw leven #echtinbalans. Je krijgt de touwtjes van jouw leven weer in eigen handen. Je leert hoe bijzonder mooi jouw lichaam is. Dit is een fantastische reis van 12 weken die je terugbrengt naar de zachtheid van jezelf.

WIL JIJ DIT OOK?

Dat kan. Gun jezelf dit prachtige cadeau. Kies vandaag voor jezelf en ga samen met mij deze mooie reis aan naar een leefstijl die voor jou werkt.

Alle elementen komen voorbij in deze 12-weekse training. Voeding, de kracht van beweging, suppletie, nachtrust, tijdmanagement, me-time, prioriteiten stellen, saboteurs en de kracht van gewoon JIJ zijn.

Na deze 12 weken ben jij herboren, een energiek mens dat weet wat een leven #echtinbalans is.

sandra, Tim, Nathalie en nog meer dan 120 andereN zijn nu #echtinbalans!

Sandra zegt:

(Moeder die gek is op lekker eten maar ook op een rondje op de racefiets!)

“Ik heb geleerd weer baas te zijn over mijn leven door keuzes te maken die voor mij goed voelen. Keuzes in leven, bewegen een vooral voeding.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tim zegt:

(Single en event manager, altijd on the road)

“Charlotte haar kennis, persoonlijkheid en enorme motivatie hebben mijn leefstijl beïnvloed, met als gevolg het resultaat waar ik zo lang naar op zoek was”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nathalie zegt:

(Ambitieuze onderneemster en moeder) 

“Wauw, wat ben ik blij dat ik dit cadeautje voor mezelf aangeschaft heb.” Mijn droom is werkelijkheid geworden!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

dit schreven daphne, lore en heidi over hun ervaringen.

en dit vertellen anderen over charlie

VOEL Jij dat dit het moment is voor verandering?

Zet dan nu de eerste stap richting een leven #echtinbalans en kies nu voor jezelf. Neem afscheid van jouw eetbuien en het emotie-eten. Stop met je druk te maken over wat anderen zeggen en vinden. Kies voor gezondheid en energie, maar vooral voor een leven #echtinbalans waarin jij mag genieten als JIJ!

Samen sta je sterk!

     Sluit nu aan en Start        13 januari 2020

Wist je dat de mensen met wie je je omringt deel uitmaken van jouw energieniveau? Daarom ga je met een gemotiveerde groep aan de slag zodat je elkaar inspireert en verder helpt naar een leven #echtinbalans.

Voeding

Wat je eet ben je zelf. Maar weet jij eigenlijk wat je eet? Nog beter, weet jij wat jouw lichaam nodig heeft?

Beweging

Welke rol speelt bewegen in een energiek leven en wat kan je doen als je amper ‘kan’ bewegen?

Suppletie

Je krijgt het juiste advies voor suppletie bij aanmelding voor het programma. Je leert wat het kan betekenen voor je lichaam en welke voeding hier nog extra energie bij geeft.

Nachtrust

Slapen doen we met een reden. Bij onvoldoende slaap krijgen we klachten. Je leert in 12 weken hoe je jouw nachtrust kan verbeteren en wat het gaat betekenen voor jouw leven. Levens veranderen! Alleen al door een goede nachtrust!

Tijdmanagement

Wat doe je met de tijd die je gegeven is? 24 uren, hoe deel jij deze in? Waar word jij blij van? Waar steek jij energie in? Van wie krijg je energie? Tijd. Je leert de touwtjes weer in handen te nemen en tijd te maken voor wat JIJ nodig hebt.

Me-time

Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig om op te laden en toch doet bijna niemand dat. Samen gaan wij tijd voor jou creëren zonder dat je anderen tekort doet ;)!

Prioriteiten stellen

Elke keuze bepaalt het pad dat je gaat bewandelen. 

Saboteurs

Ben jij jouw grootste motivator of saboteur? 

Energieniveau

Wat is jouw energieniveau en wat heb jij nodig om dit te verhogen? 12 weken lang pakken wij elke week weer een nieuw onderwerp aan dat jou gaat helpen om te stralen van energie!

Kickstart

Je krijgt de juiste handvatten om een energieke start te maken. Want zoals de dag begint, zo eindigt deze ook. 

Zelfvertrouwen

Ben jij onzeker? Niet blij met jouw lichaam? Of met wie je bent? Ben je bang voor wat anderen van je denken? Is het in jouw ogen nooit goed genoeg? Wij gaan naar de kern en gaan samen jouw manier van denken veranderen. Want iedereen is prachtig en wij gaan jouw unieke kracht vinden. 

Eetbuien

Heb jij regelmatig last van ‘eetbuien’, ook wel emotie-eten genoemd? Je leert hoe deze ontstaan en wat jij kan doen, zowel fysiek als mentaal, om dit te voorkomen. Gewoon een gezond, ontspannen voedingspatroon waarbij ook weer echt genieten voorop staat!

en als kers op de slagroomtaart…
krijg je dit als bonus!

 

Het #ECHTINBALANS event! Een supertoffe dag waarop we samenkomen met alle deelnemers. Na het event ga je naar huis met nieuwe energie, een doos vol inspiratie en een boost aan motivatie!

Zorg goed voor je lichaam. Het is de enige plek waar je zult leven!

Leer stoppen met

 Eetbuien

 Geleefd worden

 Onzeker zijn

 Je te laten leiden door wat anderen vinden

 Je niet goed genoeg voelen

 Doelloos voelen

 Uitgeput door het leven gaan

 Negatieve gedachtes over jezelf hebben

FANTASISCH! JIJ BENT KLAAR voor een leven #echtinbalans!

 

Ik ben nu al zo trots op je. Dit is jouw eerste stap naar het leven dat jij wil leiden. De eerste stap naar degene die jij wil zijn. JIJ! En dat mag je zijn, want je bent geweldig. Ik coach jou 12 weken naar de beste versie van jezelf. Ik maak je bewust en geef je alle tools voor jouw energieke leven #echtinbalans.

Waar wacht je nog op?

 

Dit programma is wel voor jou als jij:

 

Meer energie wilt

Bewuster wilt leven

  Een gezonde relatie met eten wilt

  Een goede dosis zelfvertrouwen nodig hebt

 Ontspannen wilt leven zonder moeten!

 Een sterke positieve mindset wilt ontwikkelen

 Wilt leren om voor jezelf te kiezen

 Zelfliefde wilt creëren

 

Maar vooral kunnen genieten van het leven zonder geleefd te worden!

Dit programma is NIET voor jou als jij:

 

 Niet bereid bent om te investeren in jezelf

 Herstellende bent van bijv. boulimia of anorexia

 Twijfelt of je hulp nodig hebt (ja, dat heb je, anders was je hier niet)

 Niet open staat voor verandering

Geen zin hebt om te doen wat er nodig is voor een leven #echtinbalans

Op zoek bent naar een quick fix

 

Maar als je je in bovenstaande niet herkent, meld je dan vooral gewoon aan!

HET PROGRAMMA IS INCLUSIEF: 

✔  Dagelijkse coaching door Charlie in besloten community

✔ Dagelijks in contact via community met gelijkgestemden

✔ Live-event met verschillende sprekers, activiteiten en eten!

✔ #echtinbalans starterspakket 

✔ Elke dinsdag om 20:00 een live online training + Q&A

✔ Werkboek

✔ E-book met recepten & weekmenu

✔ E-book Foodguide, het recept voor een leven #echtinbalans

✔ Om de dag een nieuwe les/video of opdracht in de community

✔ Mindsettraining

✔ Weekplanner

 

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg!

ENERGIEK en #ECHTINBALANS programma

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zeg JA tegen een energiek leven

12 weken programma #echtinbalans
Besloten community

BONUS #1 het LIVE event t.w.v. €189

BONUS #2 het #echtinbalans startpakket t.w.v. €147

BONUS #3 #FIT in een maand met de ENERGYMAN Larz

5 video’s  t.w.v €97

 

kies voor

of

Klik op een van de buttons om je gegevens in te vullen voor deelname.

Investeren in je gezondheid en je geluk is de beste investering die je kan doen. Waarom zou je jezelf in de wacht zetten?

Veelgestelde vragen

Ik heb geen Facebook, kan ik wel meedoen?

Het programma vindt plaats binnen de besloten Facebookgroep. Als je geen Facebook-account hebt is het wel nodig deze aan te maken. Je kunt wel  je eigen pagina gesloten houden en alleen deelnemen in de besloten groep voor het programma. 

Hoeveel tijd neemt dit programma in beslag?

Energiek en #echtinbalans met Charlie duurt in totaal twaalf weken. Dagelijks geef jij jezelf tussen de 15 en 30 minuten cadeau om te werken aan de beste versie van jezelf. Een kleine gift die je zeker verdient voor het mooiste, maar vooral meest energieke resultaat!

Kun je alle lessen (video's en opdrachten) terugkijken?

Het gehele programma blijft tot 2 weken na het einde van het programma in de besloten Facebookgroep staan.

Krijg ik een op maat gemaakt voedingsschema gedurende de 12 weken?

Dit programma is ontwikkeld om jouw eigen leefstijl te ontwikkelen. Je krijgt dan ook geen voedingsschema en we gaan ook geen calorieën tellen. Wat we gaan creëren is kennis en bewustwording. Weten wat je eet en waarom je iets eet. Jouw ideale voedingspatroon ontdekken en beleven. Zonder strenge regels of restricties!

Is het programma ook geschikt voor mensen met een gluten- of lactose-allergie?

Absoluut, je gaat zelf bepalen wat jij wilt eten. Ik geef je de handvatten, kennis en bewustwording. Jij maakt de keuzes die voor jou werken!

Ik ga tijdens het programma op vakantie, is dat een probleem?

Dit is geen probleem. Het voordeel van de besloten Facebookgroep is dat je overal kunt kijken, maar ook altijd kan terugkijken.

Kan ik het bedrag ook in termijnen betalen?

Dat is mogelijk!

Zit ik aan een streng dieet vast?

Absoluut niet. Je krijgt alle handvatten om meer energie te krijgen en genoeg inspiratie om voedzaam te koken. Alles mag, niets moet. Aan jou de keus welke dingen passen in je leven en welke je wilt toepassen.

Ik woon in België en heb geen iDEAL, hoe kan ik betalen?

We hebben een betalingssysteem Bancontact waar jullie mee kunnen betalen. Jullie zijn dan ook meer dan welkom!

Let today be the start of something new!