ENERGIEK EN #ECHTINBALANS MET CHARLIE

Wil jij Je in 12 weken energieker voelen en sterker worden in een positieve omgeving?

 

Lees dan deze pagina!

 

 

Van chaotisch leven naar een leven #ECHTINBALANS

Ik verbrak mijn relatie na 10 jaar, trok in bij mijn ouders en we verkochten ons huis. Ik werkte constant, om gevoel te negeren maar ook omdat ik mijn werk geweldig vind. Ik had geen idee wat ik wilde, vond alles leuk en had totaal geen focus en doel.

Als een kip zonder kop liet ik mij leven. Door en door en door. Allerlei slechte gewoontes slopen erin. Zoals slordig omgaan met mijn voedingspatroon. Mijzelf geen ontspanning gunnen. Geen keuzes kunnen maken. Maar vooral geen liefde voor mijzelf hebben. 

Totdat ik volledig instortte en thuis kwam te liggen met een burn-out en depressie. Ik viel 7 kg af, kampte dagelijks met paniekaanvallen en mijn glimlach verdween van mijn gezicht. Ik had alle signalen genegeerd en dit was het resultaat.

Hoi, ik ben Charlotte

De online voedingsdeskundige, spreker, content creator en transformatiecoach. Ik heb het laatste jaar heel veel kennis mogen opdoen door het cadeau dat ik kreeg.

En dat cadeau was mijn burn-out. Ik las honderden boeken over zelfontwikkeling, bezocht tientallen seminars, nam een coach in de arm en vocht terug. En nu weet ik wat mijn grenzen zijn, ik heb een duidelijk doel voor ogen en dat is mensen helpen.

Ik barst van de energie en sta weer vol in het leven. Ik gun jou ook een energiek leven waarin balans voorop staat!

 

 

Geen strenge REGELS OF restricties, maar bewust zijn van de keuzes die jij maakt!

Leg jij jezelf altijd van alles op? Ik MOET 4 keer sporten per week. Ik MOET vanaf maandag afvallen. Ik MOET met “Pietje” afspreken. Ik MOET elke dag gaan mediteren. Ik MOET dit, ik MOET dat. Herkenbaar?

We leven nou eenmaal in een maatschappij waarin we vaak geleefd worden en waarin ons wordt voorgehouden dat dingen moeten. Niks moet. Alles mag! Terug naar de basis en jouw eigen regels bepalen. Want wat voel je nu als je naar het woord  MOETEN kijkt?

Juist!

Onrust!

Is dat lief voor je lichaam? Nee! Ik leer jou de gouden regel: een NEE tegen een ander is een JA tegen jezelf!

Ben jij klaar met jouw lage energieniveau en wil jij VANAF NU energiek in het leven staan?

Wist je dat maar liefst 67% van de Nederlandse bevolking gemiddeld maar een 6 geeft aan hun energieniveau. Een 6 lieve mensen! Wie wil een leven dat staat voor een 6? Ik ga voor een 8 of een 9 en zal nooit genoegen nemen met minder!

Ik ga je alles leren over onze energiebronnen. Denk aan bijvoorbeeld voeding, nachtrust maar ook ME-TIME. Door alles in balans te brengen en je bewust te zijn van wat jij kan doen om meer energie te krijgen, ga jij stijgen naar die dikke vette 8. Jij verdient die 8 of 9! Bedenk eens wat jij allemaal kan doen als jij dat energieniveau hebt van een 8.

Hey, hoe tof is dat? Misschien kan je wel meer activiteiten doen met je (klein) kinderen, of vaker sporten, of misschien wel vaker met vrienden afspreken of misschien wel jouw droom gaan najagen!

Luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen

Het is geweldig om te zien wat ER IN 12 weken met mensen kan GEBEUREN.

 

Ik deel met jou al mijn kennis over hoe ons lichaam werkt, wat voedzame en gezonde voeding met je doet in je drukke bestaan. Ik deel mijn makkelijke en voedzame receptgeheimen met jullie. Ik leer jullie weer de touwtjes in handen te krijgen van jouw eigen leven. Als moeder, ondernemer of als alleenstaande. Ik leer je hoe bijzonder mooi ons lichaam eigenlijk is. Dit is een fantastisch avontuur van 12 weken die je terugbrengt naar de zachtheid van jezelf.

WIL JIJ DIT OOK?

Dat kan. Gun jezelf dit prachtige cadeau. Kies vandaag voor jezelf en ga samen met mij dit mooie avontuur aan. Het avontuur van een leefstijl die voor jou werkt.

Alle elementen komen voorbij in deze 12-weekse training. Voeding, de kracht van beweging, suppletie, nachtrust, tijdmanagement, me-time, prioriteiten stellen, saboteurs en de kracht van gewoon JIJ zijn.

Na deze 12 weken ben jij herboren, een energiek mens die weet wat balans is.

sandra, Tim, Nathalie en nog meer dan 120 andereN hebben al programma’s bij mij gevolgd.

Sandra zegt:

“Ik heb geleerd weer baas te zijn over mijn leven door keuzes te maken die voor mij goed voelen. Keuzes in leven, bewegen een vooral voeding.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tim zegt:

“Charlotte haar kennis, persoonlijkheid en enorme motivatie hebben mijn leefstijl beïnvloed, met als gevolg het resultaat waar ik zo lang naar op zoek was”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nathalie zegt:

“Wauw, wat ben ik blij dat ik dit cadeautje voor mezelf aangeschaft heb.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

dit schreven daphne, lore en heidi op facebook over hun ervaringen met mijn andere programma’s.

en dit vertellen andere over charlie.

VOEL Jij dat dit het moment is voor verandering?

Zet dan nu de eerste stap richting de beste versie van jezelf! Maak het verschil en kies nu voor jezelf. Neem afscheid van jouw eetbuien die voortkomen uit fysieke of mentale tekorten. Kies er nu voor om de meningen van anderen los te laten. Kies voor gezondheid en energie, maar vooral voor een leven waarin jij mag genieten als JIJ?!

Iedereen heeft een coach nodig.

we gaan het samen doen

Wist je dat de mensen met wie je je omringt deel uitmaken van jouw energieniveau? Ik geloof dat wij samen sterk staan, elkaar kunnen motiveren en inspireren naar een nieuwe leefstijl!

Voeding

Wat je eet ben je zelf. Maar weet jij eigenlijk wat je eet? Nog beter, weet jij wat jouw lichaam nodig heeft?

Beweging

Welke rol speelt bewegen in een energiek leven en wat kan je doen als je amper “kan” bewegen.

Suppletie

Je krijgt de juiste suppletie bij aanmelding voor het programma. Ik vertel je waarom ik voor deze heb gekozen, wat het kan betekenen voor je lichaam en welke voeding hier nog extra energie bij geeft.

Nachtrust

Slapen doen we met een reden. Bij onvoldoende slaap krijgen we klachten. Ik leer jou in 12 weken hoe je jouw nachtrust kan verbeteren en wat het gaat betekenen voor jouw leven. Geloof me, levens zijn ontzettend veranderd. Alleen al door een goede nachtrust!

Tijdmanagement

Wat doe je met de tijd die je gegeven is. 24 uur, hoe deel jij deze in. Waar word jij blij van? Waar steek jij energie in? Van wie krijg je energie? Tijd. Ik leer jou de touwtjes weer in handen te nemen en tijd te maken voor wat JIJ nodig hebt.

Me-time

Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig om op te laden en toch doet bijna niemand dat. Samen gaan wij tijd voor jou creëren zonder dat je anderen tekort doet ;)!

Prioriteiten stellen

Elke keuze bepaalt het pad dat je gaat bewandelen. 

Saboteurs

Ben jij jouw grootste motivator of saboteur? 

Energieniveau

Wat is jouw energieniveau en wat heb jij nodig om deze te verhogen. 12 weken lang pakken wij elke week weer een nieuw onderwerp aan dat jou gaat helpen te stralen van energie!

Kickstart

Ik geef jou de juiste handvatten om een energieke start te maken. Want zoals de dag begint, zo eindigt deze ook. 

Zelfvertrouwen

Ben jij onzeker? Niet blij met jouw lichaam? Of met wie je bent? Ben je bang voor wat anderen van je denken? Is het in jouw ogen nooit goed genoeg? Wij gaan naar de kern en gaan samen jouw manier van denken veranderen. Want iedereen is prachtig en wij gaan jouw unieke kracht vinden. 

Eetbuien

Heb jij regelmatig last van “eetbuien”, ook wel emotie-eten genoemd? Ik leer jou hoe deze ontstaan en wat jij kan doen, zowel fysiek als mentaal, om dit te voorkomen. Gewoon een gezond, ontspannen voedingspatroon waarbij ook weer echt genieten voorop staat!

MAAR JE KRIJGT OOK…

Dit is wel echt mijn grote trots! Als jij je aanmeldt voor dit programma ontvang je mijn eigen #echtinbalans starterspakket. Een doos vol liefde voor jouw lichaam! Van suppletie, tot een persoonlijk cadeautje van mij, een echt-in-balans-snack, een planner en een verrassing t.w.v €150,-

en als kers op de slagroomtaart…
krijg je dit als bonus!

 

Het #ECHTINBALANS event! Een supertoffe dag waarop we samenkomen met alle deelnemers. Twee inspirerende lezingen, een energieke workout en natuurlijk FOOD! 

Zorg goed voor je lichaam. Het is de enige plek waar je zult leven!

En kappen met

 Eetbuien

 Geleefd worden

 Je niet goed genoeg voelen

 Doelloos voelen

 Uitgeput door het leven gaan

 Negatieve gedachtes over jezelf hebben

FANTASISCH! JIJ BENT KLAAR VOOR VERANDERING!

 

Ik ben nu al zo trots op je. Dit is jouw eerste stap naar het leven dat jij wil leiden. De eerste stap naar degene die jij wil zijn. JIJ! En dat mag je zijn, want je bent geweldig. Ik coach jou 12 weken naar de beste versie van jezelf. Ik maak je bewust en geef je alle tools voor jouw energieke leven echt in balans.

Waar wacht je nog op?

 

WAT WIJ SAMEN GAAN BEREIKEN

 

Meer energie  Bewustwording  Jouw doel!  Meer zelfvertrouwen

 

Maar vooral kunnen genieten van het leven zonder geleefd te worden!

HET PROGRAMMA IS INCLUSIEF 

✔  Dagelijks coaching door Charlie

✔ Besloten Facebookgroep

✔ 3 live Q&A’s

✔ E-book recepten

✔ E-book (Foodguide)

✔ Elke dag een nieuwe les/video of opdracht

✔ De juiste supplementen voor 12 weken

✔ Persoonlijke coaching voedingsdagboek

✔ Mindset training

✔ Planner

✔ Live event

✔ #echtinbalans snack

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg!

MELD JE Nu hier AAN:

ENERGIEK en #ECHTINBALANS met CHARLIE!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

zeg JA tegen een energiek leven

12 weken dagelijkse coaching door Charlotte

BONUS #1 het LIVE event t.w.v. €189

BONUS #2 de #echtinbalans box t.w.v. €150

kies voor

of

Klik op een van de buttons om je gegevens in te vullen voor deelname.

Investeren in je gezondheid en je geluk is de beste investering die je kan doen. Waarom zou je "jezelf" in de wacht zetten?

Veel gestelde vragen

Ik heb geen Facebook, kan ik wel meedoen?

Het programma vindt plaats binnen de besloten Facebookgroep. Als je geen Facebook-account hebt is het wel nodig deze aan te maken. Maar, je kan je eigen pagina gesloten houden en alleen deelnemen in de besloten groep voor het programma. 

Hoeveel tijd neemt dit programma in beslag?

Energiek en #echtinbalans met Charlie duurt in totaal twaalf weken. Dagelijks geef jij jezelf tussen de 15 en 30 minuten cadeau om te werken aan de beste versie van jezelf. Een kleine gift die je zeker verdient voor het mooiste, maar vooral meest energieke resultaat!

Kun je alle lessen (video's en opdrachten) terugkijken?

Het gehele programma blijft tot 2 weken na het einde van het programma in de besloten Facebookgroep staan.

Krijg ik een op maat gemaakt voedingsschema gedurende de 12 weken?

Dit programma is ontwikkeld om jouw eigen leefstijl te ontwikkelen. Je krijgt dan ook geen voedingsschema en we gaan ook geen calorieën tellen. Wat we gaan creëren is kennis en bewustwording. Weten wat je eet en waarom je iets eet. Jouw ideale voedingspatroon ontdekken en beleven. Zonder strenge regels of restricties!

Is het programma ook geschikt voor mensen met een gluten- of lactose allergie?

Absoluut, je gaat zelf bepalen wat jij wilt eten. Ik geef je de handvatten, kennis en bewustwording. Jij maakt de keuzes die voor jou werken!

Ik ga tijdens het programma op vakantie, is dat een probleem?

Dit is geen probleem. Het voordeel van de besloten Facebookgroep is dat je overal kunt kijken, maar ook altijd kan terugkijken.

Kan ik het bedrag ook in termijnen betalen?

Helaas hebben wij daar op dit moment geen mogelijkheid voor. Maar ik geloof dat waar een wil is, ook een weg is!

Zit ik aan een streng dieet vast?

Absoluut niet. Je krijgt alle handvatten om meer energie te krijgen en genoeg inspiratie om voedzaam te koken. Alles mag, niets moet. Aan jou de keus welke dingen passen in je leven en welke je wilt toepassen.

Ik woon in België en heb geen iDEAL, hoe kan ik betalen?

We hebben een betalingssysteem Bancontact waar jullie mee kunnen betalen. Jullie zijn dan ook meer dan welkom!

Let today be the start of something new!

Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY