#ECHTINBALANS

PROGRAMMA

Hoe fijn zou het zijn als je binnen 12 weken rust in je hoofd  en lijf gaat ervaren, eindelijk weer “jezelf voelen”  maar vooral meer balans ervaart in je leven zodat je weer de dagelijkse dingen kan doen die je graag wil doen?

Want elke dag moe en uitgeput is een gevolg van een disbalans.

Als je alle ballen hooghoudt kom je in een overlevingsmodus.

En vraag je je af HOE kom ik hier ooit uit?
Word ik ooit de oude….?

Dan mag je ECHT je leefstijl veranderen naar wat voor jou werkt zodat jij je nooit meer zo hoeft te voelen!

 

Hi, ik ben Charlotte

Ik ben voedingsdeskundige, transformatie-coach, lichaamsexpert, orthomoleculair suppletie deskundige maar vooral ervaringsdeskundige!

Ik heb het laatste jaren heel veel kennis mogen opdoen door het cadeau dat ik kreeg. En dat cadeau was mijn burn-out. Mijn burnout was een hell maar toch was het nodig om te kunnen zijn wie ik nu ben. Een blij en energiek persoon!

Hoe kwam ik op dat punt:

Na tien jaar verbrak ik mijn relatie, trok ik in bij mijn ouders en verkochten we ons huis. Ik werkte constant, om alle gevoelens maar te negeren. Ik had geen idee wat ik wilde, vond alles leuk en had totaal geen focus of doel. Daarnaast was ik een echte pleaser. Altijd bezig met wat anderen van mij vonden en er altijd voor iedereen willen zijn.

Als een kip zonder kop liet ik mij leven. Door en door en door. Allerlei slechte gewoontes slopen erin. Zoals slordig omgaan met mijn voedingspatroon, mijzelf geen ontspanning gunnen en geen keuzes kunnen maken. Ik had vooral geen liefde voor mijzelf. Keihard was ik voor mijzelf!

Totdat ik volledig instortte en thuis kwam te zitten met een burn-out en depressie. Ik viel 7 kilo af, kampte dagelijks met paniekaanvallen en mijn glimlach verdween van mijn gezicht. Ik had alle signalen genegeerd blijkbaar en dit was het resultaat. Een burn-out.  Ik wilde het niet en probeerde er tegen te vechten!

Ik lag 3 maanden op de bank. Zoiets simpels als een glas water pakken of tandenpoetsen was teveel. Ik barste in huilen uit en zakte weer in elkaar. Ik was op. En ik dacht oprecht; ik kom hier NOOIT meer uit…

Ik ging naar een psycholoog wat mij niet verder hielp. Maar vond wel een online programma (Break Burnout) die mij een paar kleine stapjes leerde. Ik begon langzaam boeken over persoonlijkeontwikkeling te lezen, ik nam een burnout coach in de arm en kwam langzaam terug. Gelukkiger en energieker dan ooit! 

Dat klinkt nu simpel als ik het zo voor je uityp maar het was alles behalve makkelijk. Maar alle kleine stapjes zorgde voor een fantastische resultaat! En deze stapjes wil ik samen met jou gaan zetten!

Want ik weet nu wat mijn grenzen zijn, ik weet wat voor MIJ werkt en dat gun ik jou ook! 

Geen strenge REGELS OF restricties, maar bewust zijn van de keuzes die jij maakt!

Mijn intentie met het #ECHTINBALANS programma is om jou te inspireren, jezelf lief te hebben, wat er ook om je heen gebeurt. Om lief voor jezelf te zijn en niet zo streng. Om jezelf te accepteren in plaats van te bekritiseren, om je te voeden in plaats van te vullen. Om te zien wat er wel is in plaats van kijken naar wat er niet is. Om emotie te voelen in plaats van dit weg te stoppen, te duwen of te vluchten.

Mijn programma neemt je mee op avontuur met jezelf, ook wel de reis naar de echte JIJ!

Door middel van zelfonderzoek, inzichten, oefeningen, video’s, opdrachten en kennis kom je dichter bij jezelf. Je komt thuis. En kiest voor wat bijdraagt aan jouw energie, geluk en balans.

Door al deze kleine stapjes samen krijg jij de regie terug over je leven en ben je binnen 3 maanden terug op de werkvloer!

 

Je herkent overspanning (of burnout) aan;


➡️ Je voelt je vaak (zonder reden) down of heel erg somber en vraagt jezelf constant af waarom het opeens zo moeilijk is om je ‘normaal’ te voelen.

➡️ Je hebt het gevoel dat je de controle en regie over het leven kwijt bent. Je krijgt er geen grip meer op. 

➡️ Je ervaart spanning, onrust en paniek op momenten die je normaal geen spanning hadden gegeven. Dingen die heel normaal waren kan je nu niet meer normaal doen.

➡️ Activiteiten in je agenda/ een volle agenda met afspraken is echt ‘teveel’ voor je en  zorgen ook weer voor spanning en onrust. Je merkt dat je vaker thuis wilt blijven en rust nodig hebt. 

➡️ Je bent moe, je voelt je uitgeput en komt amper de dag door. Alles voelt vermoeiend!

Vaak staan dingen in de weg om je weer zo goed mogelijk te voelen!


➡️ Je hebt een psycholoog, maar er is te weinig ondersteuning en contact momenten. Je hebt dagelijks antwoorden nodig. 

➡️ Je hebt geen idee waar te beginnen om beter te worden. Je wilt zo graag beter worden en iets doen maar je ervaart en onrust en stress van. 

➡️ Je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat. Waarom begrijpt niemand hoe jij je voelt? Het voelt eenzaam en soms een beetje verloren.

Dit programma is voor jou als jij:

Dit programma is echt wat voor jou als jij…
✅ meer energie wilt
✅ bewuster wilt leven
✅ een gezonde relatie met eten wilt
✅ rust in je hoofd wilt
✅ meer balans tussen het gezin, werk en jij
✅ een goede dosis zelfvertrouwen nodig hebt
✅ ontspannen wilt leven zonder moeten!
✅ een positieve mindset wilt ontwikkelen
✅ wilt leren om voor jezelf te kiezen
✅ in kleine stapjes grote dingen wil bereiken
✅ zelfliefde wilt creëren
✅ de tools wilt hebben om dagelijks het beste uit jezelf te halen

Binnen 3 maanden terug het leven in wil!
Lees hier ervaringen van oud-deelnemers

Ik leer je stoppen met:

❌ alle ballen hooghouden
❌ geleefd worden
❌ onzeker zijn
❌ je te laten leiden door wat anderen vinden
❌ je niet goed genoeg voelen
❌ doelloos voelen
❌ uitgeput door het leven gaan
❌ negatieve gedachtes over jezelf hebben
❌ een ongezond eetpatroon
❌ eetbuien/emotie-eten
❌ teveel moeten

Het programma

Voeding

Wat je eet ben je zelf. Maar weet jij eigenlijk wat je eet? Nog beter, weet jij wat jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren? Ik leer je alles over voeding. Wat is gezond en voedzaam? Welke voeding helpt je herstellen en geeft je energie. Hoe kun je wel iets lekkers eten en in balans zijn? Welke voedingsstoffen heb je nodig en waarom?

Beweging

Welke rol speelt beweging in een energiek leven en wat kun je doen als je amper ‘kan’ bewegen? Alles wat stilstaat, roest vast of gaat dood. Wij als mens zijn gemaakt om te bewegen. Wat in beweging activeer je jouw natuurlijke energie, in beweging groei je, leer je en vind je antwoorden. Bewegen kan op vele manieren, maar jouw persoonlijke groei is de beweging die wij als eerste gaan aanpakken!

Suppletie

Dagelijks word je persoonlijk gecoacht in het programma. Hier word je voorzien van persoonlijk advies over suppletie. Bij een uitgeput lichaam, een moe hoofd, overspanning en burnout is het nodig je lichaam te voorzien van de juiste brandstof. De juiste supplementen kunnen direct klachten wegnemen. Want overspanning en burnout ontstaan doordat je jezelf voor een hele lange periode tekort hebt gedaan.

Je leert wat het kan betekenen voor je lichaam en welke voeding hier nog extra energie bij geeft. Ieder lichaam is anders en uniek. Daarom is het belangrijk dat je gaat voelen wat jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. En daar ga ik je bij helpen.

Nachtrust

Slapen doen we met een reden. Bij onvoldoende slaap krijgen we klachten. Je leert in 12 weken hoe je jouw nachtrust kan verbeteren en wat het gaat betekenen voor jouw leven. Levens veranderen! Alleen al door een goede nachtrust, die je activeert met een aantal simpele stappen. Kleine stapjes brengen grote dingen 😉

Tijdmanagement

Wat doe je met de tijd die je gegeven is? 24 uren, hoe deel jij die in? Waar word jij blij van? Waar steek jij energie in? Van wie krijg je energie? Tijd. Je leert de touwtjes weer in handen te nemen en tijd te maken voor wat JIJ nodig hebt. 12 weken lang gaan wij wekelijks bewust aan de gang met jouw tijd. Zodat jij weer het gevoel van controle krijgt. Hiervoor ontvang je een mooie planner de je inzicht gaat geven en bewuster gaat maken!

Me-time

Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig om op te laden en toch doet bijna niemand dat. Samen gaan wij tijd voor jou creëren zonder dat je anderen tekort doet ;)!

Prioriteiten stellen

Elke keuze die je hebt gemaakt heeft geleid tot dit resultaat. Onrust of misschien wel stress. Moe zijn en een uitgeput gevoel hebben. Daarom is het nodig dat jij eerst gaat accepteren dat dit het nu is maar dat jij wel vanaf nu de controle kan pakken met de juiste keuzes te maken!

Saboteurs

Ben jij jouw grootste motivator of saboteur? Uit ervaring weet ik dat het programma ook confronterend kan zijn. Wat juist goed is, want dit zorgt voor een doorbraak. Jij gaat inzien welke beren je zelf op de weg zet, waardoor jij niet bent waar jij wil zijn. Tijdens de wekelijkse online-sessies zullen we dan ook veel tijd besteden aan inzicht. Doordat we met een kleine groep gelijkgestemden zijn, zul je merken dat jij niet de enige bent. We inspireren elkaar en helpen elkaar juist verder. 

Energieniveau

Wat is jouw energieniveau en wat heb jij nodig om dit te verhogen? 12 weken lang pakken wij elke week weer een nieuw onderwerp aan dat jou gaat helpen om te stralen van energie!

Kickstart

Je krijgt de juiste handvatten om een energieke start te maken. Want zoals de dag begint, zo eindigt deze ook. 

Zelfvertrouwen

Ben jij onzeker? Niet blij met jouw lichaam? Of met wie je bent? Ben je bang voor wat anderen van je denken? Is het in jouw ogen nooit goed genoeg? Wij gaan naar de kern en gaan samen jouw manier van denken veranderen. Want iedereen is prachtig en wij gaan jouw unieke kracht vinden. 

Eetbuien

Heb jij regelmatig last van ‘eetbuien’, ook wel emotie-eten genoemd? Je leert hoe deze ontstaan en wat jij kan doen, zowel fysiek als mentaal, om dit te voorkomen. Gewoon een gezond, ontspannen voedingspatroon waarbij ook weer echt genieten voorop staat!

#ECHTINBALANS programma

+ 1 op 1 coaching

⭐️⭐️⭐️⭐️

 

✔ dagelijkse persoonlijke coaching van Charlotte in de besloten community doormiddel van chat
✔ wekelijks persoonlijke coaching door vitaliteitscoach Naomi doormiddel van chat
✔ dagelijks contact in de #echtinbalans community met gelijkgestemden (mega waardevol!!!) doormiddel van opdrachten en chat
✔ dagelijks een persoonlijke nieuwe les/video/opdracht voor jou nieuwe leefstijl de #echtinbalans community en per mail (programma)
Totaal 12 modules met meer dan 40 video’s
✔ elke dinsdag om 20:00 een live online training + Q&A (krijg antwoord op al je vragen) van minimaal 1 uur (terug kijken altijd mogelijk)

NIEUW
 Tweemaal 1 op 1 online verdiepingsessie met Charlotte t.w.v 99 euro per sessie

 

BONUSSEN t/m 31 december 2022

Toegang tot 8 weken “Grip op je ENERGIE” online programma t.w.v 249 euro.

Toegang tot “Grip op je ENERGIE” community  en LIVE-sessies (Q&A) t.w.v 249 euro.

✔  Toegang “Maak van jouw cyclus je krachtige vrouwelijke energie” programma + LIVE Q&A van Lena Renchler (Cyclus deskundige) en Charlotte (voedingsdeskundige) t.w.v 444 euro + e-werkboek.

Masterclass Master Your Mindset van Freedom Motivates t.w.v 45 euro

EXCLUSIEVE opname om je lichaam meer te gebruiken om je meer ontspannen en flexibeler te voelen van Core And More Pilates Marloes Meent t.w.v 30 euro

✔ Masterclass “Grip op je ENERGIE” t.w.v 59 euro.

✔ Thuis workout video’s van Larz de energieman t.w.v 59 euro

✔ Twee weken extra toegang tot de community, programma en coaches t.w.v 49 euro

EXCLUSIEVE  #BREATHWORK opname voor meer ontspanning en loslaten van ademcoach Marc Rietvink t.w.v 119 euro

 Charlie’s Kitchen energie-bijbel t.w.v. 21,99 euro
(boek krijg je thuis gestuurd)

 De #ECHTINBALANS box met alles wat je nodig hebt voor dit programma t.w.v 97 actieprijs

EXCLUSIEVE opname Cynthia van Structuurjunkie – Leer plannen en structuur aanbrengen voor rust en balans t.w.v 99 euro

Toegang tot de “FOCUS Mode” Training van Danny van Os de Man voor meer focus en productiviteit t.w.v € 197,-

Deze kans wil je niet laten liggen met totaal een KORTING van € 799,-
En € 1518,- aan bonussen!

In plaats van €2461,- betaal je nu ook niet de normale prijs van € 699,-  maar omdat jij de eerste stap in de burnout challenge al hebt genomen kan jij direct aan de slag voor dit speciale aanbod van maar € 555,-

In delen betalen kan maar dan komt het totaal iets hoger uit.

LEES hier wat oud deelnemers van mijn programma vonden!

 

START programma maandag!

Schrijf je nu direct in om deze extra bonussen te ontvangen.

Veelgestelde vragen

Ik heb geen Facebook, kan ik wel meedoen?

Het programma vindt plaats binnen de besloten Facebookgroep. Als je geen Facebook-account hebt is het wel nodig deze aan te maken. Je kunt wel  je eigen pagina gesloten houden en alleen deelnemen in de besloten groep voor het programma. 

Hoeveel tijd neemt dit programma in beslag?

Energiek en #echtinbalans met Charlie duurt in totaal twaalf weken en je krijgt twee weken bonus/speling. Dagelijks geef jij jezelf tussen de 15 en 30 minuten cadeau om te werken aan de beste versie van jezelf. Een kleine gift die je zeker verdient voor het mooiste, maar vooral meest energieke resultaat!

Kun je alle lessen (video's en opdrachten) terugkijken?

Het gehele programma blijft tot 2 weken na het einde van het programma in de besloten Facebookgroep staan.

Krijg ik een op maat gemaakt voedingsschema gedurende de 12 weken?

Dit programma is ontwikkeld om jouw eigen leefstijl te ontwikkelen. Je krijgt dan ook geen voedingsschema en we gaan ook geen calorieën tellen. Wat we gaan creëren is kennis en bewustwording. Weten wat je eet en waarom je iets eet. Jouw ideale voedingspatroon ontdekken en beleven. Zonder strenge regels of restricties!

Is het programma ook geschikt voor mensen met een gluten- of lactose-allergie?

Absoluut, je gaat zelf bepalen wat jij wilt eten. Ik geef je de handvatten, kennis en bewustwording. Jij maakt de keuzes die voor jou werken!

Ik ga tijdens het programma op vakantie, is dat een probleem?

Dit is geen probleem. Het voordeel van de besloten Facebookgroep is dat je overal kunt kijken, maar ook altijd kan terugkijken. 

Kan ik het bedrag ook in termijnen betalen?

Nee, het is een eenmalige actie en eenmalig bedrag betalen. 

Zit ik aan een streng dieet vast?

Absoluut niet. Je krijgt alle handvatten om meer energie te krijgen en genoeg inspiratie om voedzaam te koken. Alles mag, niets moet. Aan jou de keus welke dingen passen in je leven en welke je wilt toepassen.

Ik woon in België en heb geen iDEAL, hoe kan ik betalen?

We hebben een betalingssysteem Bancontact waar jullie mee kunnen betalen. Jullie zijn dan ook meer dan welkom!