BYE BYE burn-out klachten,

hallo leven #ECHTINBALANS!

Hoe fijn zou het zijn als je binnen 15 weken rust in je hoofd en in je lijf gaat ervaren, eindelijk weer “jezelf gaat voelen”, maar vooral meer balans ervaart in je leven, zodat je weer de dagelijkse dingen kan doen die je graag wil doen?

Want elke dag moe en uitgeput zijn is een gevolg van een disbalans.

Als je alle ballen tegelijk hoog wil houden kom je in een overlevingsmodus.

En vraag je je af “HOE kom ik hier ooit uit?”
“Word ik ooit de oude..?”

Jaar ervaring

Deelnames

Na 3 maanden reïntegratie gestart

KLINKT DIT VOOR JOU BEKEND?

➡️ Je voelt je vaak (ook zonder reden) down of heel erg somber en vraagt jezelf constant af waarom het opeens zo moeilijk is om je ‘normaal’ te voelen.

➡️ Je hebt het gevoel dat je volledig de controle kwijt bent over je leven en lichaam. 

➡️ Je ervaart spanning, onrust en paniek op momenten die je normaal geen spanning hadden gegeven. 

➡️ Een gevulde agenda met afspraken en activiteiten is echt ‘te veel’ voor je en zorgen ook weer voor spanning en onrust. Je merkt dat je vaker thuis wilt blijven en rust nodig hebt. 

➡️ Je bent moe, je voelt je uitgeput en komt amper de dag door. Alles voelt vermoeiend!

Maar wie ben ik?

Wie is jouw coach?

Hi, ik ben Charlotte en ik ben voedingsdeskundige, transformatiecoach, lichaamsexpert, orthomoleculair suppletie deskundige, maar vooral ervaringsdeskundige! Ik heb de laatste jaren heel veel kennis mogen opdoen door het cadeau dat ik kreeg. En dat cadeau was mijn burn-out. Mijn burn-out was een hel, maar toch was het nodig om te kunnen worden wie ik nu ben. Een blij en energiek persoon die balans ervaart op alle gebieden van haar leven.

Na tien jaar verbrak ik mijn relatie, trok ik in bij mijn ouders en verkochten we ons huis. Ik werkte constant om alle gevoelens maar te negeren. Ik had geen idee wat ik wilde, vond alles leuk en had totaal geen focus of doel. Daarnaast was ik een echte pleaser. Altijd bezig met wat anderen van mij vonden en er altijd voor iedereen willen zijn. 

Als een kip zonder kop liet ik mij leven. Door en door en door. Allerlei slechte gewoontes slopen erin. Zoals slordig omgaan met mijn voedingspatroon, mijzelf geen ontspanning gunnen en geen keuzes kunnen maken. Ik had vooral geen liefde voor mijzelf. Keihard was ik voor mijzelf!

Totdat ik volledig instortte en thuis kwam te zitten met een burn-out en depressie. Ik viel 7 kilo af, kampte dagelijks met paniekaanvallen en mijn glimlach verdween van mijn gezicht. Ik had alle signalen genegeerd blijkbaar en dit was het resultaat. Een burn-out. Ik wilde het niet en probeerde ertegen te vechten!

Ik lag 3 maanden op de bank. Zoiets simpels als een glas water pakken of tandenpoetsen was te veel. Ik barstte in huilen uit en zakte weer in elkaar. Ik was op. En ik dacht oprecht: ik kom hier NOOIT meer uit…

Ik ging naar een psycholoog wat mij niet verder vooruit hielp. Maar ik vond wel een online programma (Break Burnout) dat mij een paar kleine stapjes leerde. Ik begon boeken over persoonlijke ontwikkeling te lezen, ik nam een burn-out coach in de arm en kwam langzaam terug. Paar stapjes vooruit en soms weer een of twee terug en weer vooruit.

Dat klinkt nu simpel als ik het zo opschrijf, maar het was alles behalve makkelijk. Maar alle kleine stapjes, goede handvatten en gesprekken met gelijkgestemden zorgden voor een fantastisch resultaat!

En deze stapjes wil ik samen met jou gaan zetten!

Mijn belangrijkste les:

Ik weet nu wat mijn grenzen zijn,
ik weet wat voor MIJ werkt, dat gun ik jou ook!

JE WILT JE BETER VOELEN, MAAR WAT STAAT JE IN DE WEG?

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om met burn-out klachten om te gaan, vooral wanneer je het gevoel hebt dat je er alleen voor staat. Je hebt misschien een psycholoog, maar het aantal ondersteunings- en contactmomenten lijkt te weinig. Elke dag voel je de druk om beter te worden, maar je weet niet waar je moet beginnen en de onrust en stress die je ervaart maken het erger.

Iedereen heeft een coach nodig!

Je hoeft het niet alleen te doen ❤️

Ik ben hier om je te helpen! Als ervaringsdeskundige bied ik een unieke ondersteuning in 1 op 1 sessies en 24/7 toegang tot mijn expertise. Ik geloof in een aanpak die gericht is op het verminderen van gevoelens van eenzaamheid en het bieden van de hulp die je nodig hebt om verder te gaan in je herstelproces. In beweging komen op weg naar wie je eigenlijk wil zijn en hoe jij je eigenlijk wil voelen!

Ik zal je helpen begrijpen wat je aan het doormaken bent en je begeleiden op je pad naar herstel. Door mijn unieke benadering zul je je minder alleen en verloren voelen en in staat zijn om de onrust en stress achter je te laten.

Jij mag JA zeggen tegen jezelf en JA tegen jouw herstelproces 🙏🏻

Ben jij op zoek naar meer energie, rust in je hoofd, evenwicht in je persoonlijke en professionele leven, zelfvertrouwen, ontspanning, fijne positieve gedachten (het leven en jezelf weer kleurrijk zien) en de handvatten om het beste uit jezelf te halen?

Wil jij leren wat jij fysiek, mentaal en emotioneel nodig hebt om te herstellen? Dan is dit programma echt iets voor jou.

Ik geloof in het creëren van een gezond lichaam en het ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfliefde. Mijn programma biedt jou de tools die je nodig hebt om in kleine stappen grote veranderingen in je leven aan te brengen, zonder druk of verplichting.

 

Sandra, Tim, Nathalie en meer dan
900 anderen zijn nu #ECHTINBALANS!

Sandra zegt:

(Moeder die gek is op lekker eten, maar ook op een rondje op de racefiets!)

“Ik heb geleerd weer baas te zijn over mijn leven. Ik heb mijn burn-out achter mij gelaten door keuzes te maken die voor mij goed voelen. Keuzes in leven, bewegen en vooral voeding.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tim zegt:

(Single en event manager, altijd on the road met stress)

“Charlottes kennis, persoonlijkheid en enorme motivatie hebben mijn leefstijl beïnvloed en hebben voorkomen dat ik terecht kwam in een burn-out. Met ook nog eens als gevolg het resultaat waar ik zo lang naar op zoek was, namelijk balans.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nathalie zegt:

(Ambitieuze onderneemster en moeder) 

“Wauw, wat ben ik blij dat ik dit cadeautje voor mezelf heb aangeschaft. Mijn droom is werkelijkheid geworden!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ben jij er ook aan toe om #ECHTINBALANS te komen? Kijk dan snel verder voor meer informatie.

Wat heb jij nodig voor een leven #ECHTINBALANS?

Voeding

Wat je eet ben je zelf. Maar weet jij eigenlijk wat je eet? Nog beter, weet jij wat jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren? Of waar jouw lijf nu naar hunkert tijdens jouw herstel van uitputting, overspanning of burn-out?

Ik leer je alles over wat voeding voor jou kan betekenen! Wat is gezond en voedzaam? Welke voeding helpt je om te herstellen en geeft je energie? Hoe kun je wel iets lekkers eten en in balans zijn? Welke voedingsstoffen heb je nodig en waarom?

 

Beweging

Welke rol speelt beweging in jouw herstelproces en wat kun je doen als je amper ‘kan’ bewegen? Alles wat stilstaat, roest vast of gaat dood. Wij – als mens – zijn gemaakt om te bewegen. Want in beweging activeer je jouw natuurlijke energiesysteem en energie heb jij nodig om beter te worden. Maar in beweging groei je ook, leer je en vind je antwoorden. Bewegen kan op vele manieren, maar jouw persoonlijke groei is de beweging die wij als eerste gaan aanpakken!

 

Suppletie

Dagelijks word je persoonlijk gecoacht in het programma. Hier word je voorzien van persoonlijk advies over suppletie. Bij een uitgeput lichaam, een moe hoofd, overspanning en burn-out is het nodig om je lichaam te voorzien van de juiste brandstof. De juiste supplementen kunnen direct klachten verminderen of zelfs wegnemen. Want overspanning en burn-out ontstaan doordat je jezelf voor een hele lange periode tekort hebt gedaan. Daarom is het belangrijk dat je gaat voelen wat jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

Nachtrust

Slapen doen we met een reden. Bij onvoldoende slaap OF geen kwalitatieve nachtrust krijgen we klachten. Je leert in 15 weken hoe je jouw nachtrust kan verbeteren en wat het gaat betekenen voor jouw leven. Levens veranderen! Alleen al door een goede nachtrust, die je activeert met een aantal simpele stappen. Kleine stapjes brengen grote dingen 😉

Tijdmanagement

Wat doe je met de tijd die je gegeven is? 24 uren, hoe deel jij die in? Waar word jij blij van? Waar steek jij energie in? Van wie krijg je energie? Tijd. Je leert de touwtjes weer in handen te nemen en tijd te maken voor wat JIJ nodig hebt. 15 weken lang gaan wij wekelijks bewust aan de gang met jouw tijd. Zodat jij weer het gevoel van controle krijgt. Hiervoor ontvang je een mooie planner de je inzicht gaat geven en bewuster gaat maken!

Me-time

Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig om op te laden en toch doet bijna niemand dat. Samen gaan wij tijd voor jou creëren zonder dat je anderen tekort doet ;)!

Want een nee tegen een ander is een ja tegen jezelf!

Prioriteiten stellen

Elke keuze die je hebt gemaakt heeft geleid tot dit resultaat. Bewust of onbewust. En dat is super confronterend! Onrust of misschien wel stress? Moe zijn en een uitgeput gevoel hebben? Daarom is het nodig dat jij eerst gaat accepteren dat dit het nu is, maar dat jij wel vanaf nu de controle kan pakken door de juiste keuzes te maken en de juiste stapjes zetten!

Saboteurs

Ben jij jouw grootste motivator of saboteur? Uit ervaring weet ik dat het programma ook confronterend kan zijn. Wat juist goed is, want dit zorgt voor een doorbraak. Jij gaat inzien welke beren je zelf op de weg zet, waardoor jij niet bent waar jij wil zijn. Tijdens de wekelijkse online LIVE sessie zullen we dan ook veel tijd besteden aan inzicht. Doordat we met een kleine groep gelijkgestemden zijn, zul je merken dat jij niet de enige bent. We inspireren elkaar en helpen elkaar juist verder.

Energieniveau

Wat is jouw energieniveau en wat heb jij nodig om dit te verhogen? 15 weken lang pakken wij elke week weer een nieuw onderwerp aan dat jou gaat helpen om te stralen van energie!

Kickstart

De ochtend is voor veel mensen een hel. Je wordt doodmoe wakker, staat meteen “AAN” of bent overprikkeld. Doordat we de avond en nacht aanpakken gaat hier verbetering in komen. MAAR!!! De ochtend is net zo belangrijk. Je krijgt de juiste handvatten om een ontspannen start te maken, zodat energie de kans krijgt te groeien. Want zoals de dag begint, zo eindigt deze ook.

 

Zelfvertrouwen

Ben jij onzeker? Niet blij met jouw lichaam? Of wie je bent op dit moment? Ben je bang voor wat anderen van je denken? Is het in jouw ogen nooit goed genoeg? Wij gaan naar de kern en gaan samen jouw manier van denken veranderen. Want iedereen is prachtig en wij gaan jouw unieke kracht vinden.

 

Eetbuien

Heb jij regelmatig last van ‘eetbuien’ of ben je een emotie-eter? Je leert hoe dit ontstaat en wat jij kan doen, zowel fysiek als mentaal en emotioneel, om dit te voorkomen. Gewoon een gezond, ontspannen voedingspatroon, waarbij ook weer echt genieten voorop staat!

Maak kennis met mijn team

Naomi
Vitaliteitscoach en orthomoleculair expert & #ECHTINBALANS community coach 
Marloes
Pilates expert
#ECHTINBALANS online pilatesclass voor het versterken en verbeteren van je lichaamshouding 
Naf
Holistisch ademcoach
Ademen- Voelen & Verwerken
#ECHTINBALANS online ademworkshop

Wat krijg je tijdens dit persoonlijke #ECHTINBALANS coachingstraject:

✔️ Driemaal een 1 op 1 online verdiepingssessie met Charlotte.

✔️ Dagelijks persoonlijke coaching van Charlotte in de besloten community door middel van chat.

✔️ Wekelijks persoonlijke coaching door vitaliteitscoach Naomi door middel van chat.

✔️ Dagelijks contact in de #echtinbalans community met gelijkgestemden (mega waardevol!!!) door middel van opdrachten en chat.

✔️ Een 15 weken programma bestaande uit dagelijks een persoonlijke nieuwe les/video/opdracht voor jouw nieuwe leefstijl in de #echtinbalans community en per mail. Totaal 14 modules.

✔️ E-book en interactief werkboek ineen.

✔️ Elke dinsdag om 20.00 uur een live online training + Q&A (krijg antwoord op al je vragen) van minimaal 1 uur (terugkijken is altijd mogelijk).

✔️ Een online pilatesclass voor het versterken en verbeteren van je lichaamshouding van pilates expert Marloes Meents.

✔️ Online ademworkshop – ademen, voelen en verwerken door Naf-holistisch ademcoach.

+ ALLEEN NU DEZE EXCLUSIEVE BONUSSEN

  bij directe betaling!

✔️ De #ECHTINBALANS Box t.w.v. € 99,–.

✔️ Toegang tot “voor altijd energiek en slank” programma (t.w.v. € 699,–).

✔️ Toegang tot cyclus programma (t.w.v. € 297,–)

✔️ Toegang tot energie-challenge t.w.v. € 199,–.

✔️ LIFETIME toegang tot het #ECHTINBALANS programma, community én deelname live-sessies (onbetaalbaar).

✔️ Masterclass Master Your Mindset van Freedom Motivates t.w.v. € 45,–.

✔️ EXCLUSIEVE video van Core and More Pilates t.w.v. € 30,– om je lichaam beter te leren gebruiken om je meer ontspannen en flexibeler te voelen. 

✔️ Opname masterclass “Grip op je ENERGIE” t.w.v. € 69,–.

✔️ Thuis workout video’s van Larz de energieman t.w.v. € 59,–.

✔️ EXCLUSIEVE #BREATHWORK video van ademcoach Marc Rietvink om te leren meer te ontspanning en los te laten  t.w.v. € 119,–.

✔️ Charlie’s Kitchen energie-bijbel t.w.v. € 21,99 (boek krijg je thuisgestuurd).

✔️ EXCLUSIEVE video van Cynthia, van Structuurjunkie – Leer plannen en structuur aanbrengen voor rust en balans t.w.v. € 99,–.

✔️ Video van FOXORGANIZING – start het opruimen thuis in alle chaos die je nu ervaart t.w.v. € 30,–.

Speciale aanbieding voor Burn-out Challenge deelnemers!

De totale waarde van het #ECHTINBALANS programma is maar liefst € 4997,–.
En normaal kan jij instappen voor € 1277,–, maar omdat jij mee hebt gedaan aan de Burn-out Challenge en nu door wilt pakken, kan jij nu instappen voor maar € 999,–.

Wat zeggen anderen nog meer over het #ECHTINBALANS programma?

Bekijk de video, klik op play

Bekijk de video, klik op play

Bekijk de video, klik op play

Meest gestelde vragen

Ik heb geen Facebook, kan ik wel meedoen?

Het programma vindt plaats binnen de besloten Facebookgroep. Als je geen Facebook-account hebt is het wel nodig deze aan te maken. Dit kan anoniem! Je kunt wel  je eigen pagina gesloten houden en alleen deelnemen in de besloten groep voor het programma. Geheel veilig!

Hoeveel tijd neemt dit programma/traject in beslag?

Het #ECHTINBALANS traject duurt in totaal 15 weken. Dagelijks geef jij jezelf tussen de 15 en 30 minuten cadeau om te werken aan jouw herstel. Daarnaast is er wekelijks een live-sessie van +/- 45 minuten en driemaal een 1 op 1 sessie met Charlotte gedurende deze 15 weken.

Kun je alle lessen (video's en opdrachten) terugkijken?

Alles is terug te kijken, want je hebt LIFETIME toegang!

Krijg ik een op maat gemaakt voedingsschema gedurende de 15 weken?

Dit programma is ontwikkeld om jouw eigen leefstijl te ontwikkelen en jou van alle kennis te voorzien met praktische handvatten om goed te herstellen! Je krijgt dan ook geen voedingsschema en we gaan ook geen calorieën tellen. Wat we gaan creëren is kennis en bewustwording. Weten wat je eet en waarom je iets eet. Jouw ideale voedingspatroon ontdekken en beleven. Zonder strenge regels of restricties! Puur gericht op dat jouw prachtige mooie lijf weer goed functioneert!

Ik ga tijdens het programma op vakantie, is dat een probleem?

Dit is geen probleem. Het programma is overal te volgen en je kan later alles terugkijken en bijwerken omdat je LIFETIME toegang hebt!

Kan ik het bedrag ook in termijnen betalen?

YES dat kan!