Als voedingsdeskundige en orthomoleculair suppletie deskundige slik ik al jaren iedere dag braaf mijn portie supplementen. Ons lichaam heeft alle juiste stoffen nodig om goed te kunnen functioneren. Zodat jij je energiek en blij voelt in je lijf! In dit artikel vertel ik meer over wat jouw lichaam nodig heeft en waarom ik dagelijks Vitaily gebruik.

DE JUISTE KEUZES DRAGEN BIJ AAN EEN GOEDE GEZONDHEID!

JUIST NU, in deze bijzondere tijd, is het zo ontzettend belangrijk om goed voor dat prachtige lichaam van jou te zorgen. Als voedingsdeskundige en orthomoleculair suppletie deskundige weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf te voeden op verschillende manieren! Alle dagelijkse dingen die nu spelen kosten ons niet alleen mentaal veel energie, maar ook ons lichaam heeft het zwaar te verduren.

We zijn meer gaan zitten,  komen minder buiten en bewegen daardoor ook minder en zitten te vaak en te lang voor schermen als televisie, telefoons en computers. Dit vreet energie!

Nu de herfst en winter in aantocht zijn – inclusief nare, gure ijskoude wind! – is het extra belangrijk om op je weerstand te letten. Naast een gezond en voedzaam eetpatroon moet je voldoende bewegen en helpen supplementen je aan een gezond en energiek lichaam #ECHTINBALANS.

ALS JE GEZOND EET HEB JE DAN OOK SUPPLEMENTEN NODIG?

Het antwoord is simpel: het is bijna onmogelijk om alle stoffen die je lichaam nodig heeft uit eten te halen. Daar zou je een dagtaak aan hebben, hoe gezond je ook bezig bent. En vaak ga je dan overeten en dat is zeker niet goed . Daarom is het verstandig om elke dag de basis supplementen te slikken waar wij – en dat is in meerdere wetenschappelijk onderzoeken aangetoond –  tekorten aan hebben! Bijvoorbeeld algenolie, magnesium en verschillende vitaminen. 

Maar dan al die potjes! Die nemen behoorlijk wat plek in beslag op mijn aanrecht en daarom ben ik zó blij dat ik nu samenwerk met Vitaily! Ik ben echt supertrots op deze samenwerking en ben zo enthousiast, want jullie kunnen hier ook van profiteren.

Laat ik jullie eerst meer vertellen!

EEN GEZOND LEVEN MET VITAILY!

In één zakje Vitaily  zitten vier supplementen met alle essentiële voedingsstoffen. Magnesium, selenium, zink, B12, vitamine D3 en K2, omega 3 en jodium: alles wat je nodig hebt om je lichaam blij mee te maken! Zoals ik al eerder zei, 1 zakje op het aanrecht leggen en je bent voorzien van wat je echt nodig hebt en dus geen gedoe met allemaal losse potjes.

Wat zit erin?

  • Magnesium is goed voor de energieproductie en het reguleren van jouw bloeddruk.  
  • Vitamine D3 hebben wij nodig voor sterkte botten, spieren en ons immuunsysteem. Een tekort kan depressieve klachten geven. Een down en futloos gevoel in de herfst en winter! Dan een hele mooie die vaak vergeten wordt namelijk
  • Vitamine K2. Deze draagt bij aan een gezond hart, gezonde bloedvaten, botten, immuunsysteem en het bevordert de opname van vitamine D!
  • B12 draagt bij aan je energieniveau, energieprocessen in je brein, denk aan focus, helderheid en concentratie. Zo is de stof noodzakelijk voor het maken van rode bloedcellen en voor een goede werking van het zenuwstelsel. Daarnaast ondersteunt de vitamine de werking van het immuunsysteem en helpt het energie vrij te maken uit de voeding.
  • Zink is onderdeel van vele enzymen in het lichaam. Enzymen zijn stoffen die nodig zijn om processen in het lichaam mogelijk te maken. Zink zorgt voor de opbouw van eiwitten, groei en vernieuwing van weefsel, de stofwisseling en een goede werking van het afweer- en immuunsysteem.
  • Omega 3-vetzuren dragen bij aan een goede functie van het hart en onze bloedvaten, botten en ons immuunsysteem.
  • Jodium zorgt ervoor dat je schildklier goed kan functioneren en versterkt ook jouw immuunsysteem. 
  • Selenium draagt bij aan een goede weerstand en gezond haar en nagels. 

Richard de Leth (Vitaily) studeerde geneeskunde en specialiseerde zich in leefstijl en preventie. Hij zocht jarenlang naar een makkelijk, maar vooral een totaal concept als dit. Samen met andere experts hebben ze Vitaily op de wereld gezet. Geheel onderbouwd en I LOVE IT!

Ik zeg altijd: leer alleen van de allerbesten. Ik gebruik dagelijks Vitaily en daarnaast ook de Super Green Juice. Ik wil en kan niet meer zonder, ik voel mij gezonder en zie er bovendien ook gezonder uit. Mijn huid is mooier, mooi en gezond haar, sterkere nagels, een plattere buik omdat ik een gezonde darmflora heb en daarnaast heb ik ook veel meer energie. Constante energie zonder middagdips!

GUN JIJ JEZELF DIT OOK?

Ben je net zo enthousiast als ik? En klaar om je lichaam goed te verzorgen en jezelf het beste te gunnen? En wil je 2 euro per dag investeren in je gezondheid? Bestellen doe je via onderstaande bestelknop. Deel het vooral op je socials en tag mij als je hebt besteld, dat vind ik alleen maar leuk!

En als je bij het afrekenen de code echtinbalans gebruikt gaat er nog een beetje van je bedrag af. Is dat niet leuk?