Als je mij al een tijdje volgt via socials of je luistert mijn podcast dan weet je dat altijd alles draait om energie. Een ding hebben deze beide programma’s gemeen en dat is dat je er meer energie van krijgt. Alleen het punt van waaruit je start is het verschil en dat punt bepaalt ook het plan van aanpak!

Geen energie hebben (helemaal leeg zijn), je moe en futloos voelen of snel door het beetje energie dat je hebt heen zijn. 

Het #ECHTINBALANS programma is een compleet leefstijl- en persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor iedereen die zich overspannen voelt of burn-out klachten heeft en weer terug wil komen bij zichzelf. 

Wat zijn dan overspannings- of burn-out klachten?

➡️ Je voelt je vaak (zonder reden) down of heel erg somber en vraagt jezelf constant af waarom het opeens zo moeilijk is om je ‘normaal’ te voelen.
➡️ Je hebt het gevoel dat je de controle en regie over het leven kwijt bent. Je krijgt er geen grip meer op. Je wordt geleefd. 
➡️ Je ervaart spanning, onrust en paniek op momenten die je normaal geen spanning hadden gegeven. Dingen die heel normaal waren kan je nu niet meer normaal doen.
➡️ Activiteiten in je agenda/een volle agenda met afspraken zijn echt ‘te veel’ voor je en  zorgen ook weer voor spanning en onrust. Je merkt dat je vaker thuis wilt blijven en rust nodig hebt. 
➡️ Je bent moe, je voelt je uitgeput en komt amper de dag door. Alles voelt vermoeiend!
➡️ Je bent snel emotioneel.
➡️ Je hoofd draait overuren. Een onrustig hoofd vol gedachten (vaak negatief en niet helpend).

Dan herken je je waarschijnlijk ook wel in het volgende:

❌ je voelt alsof jij alle ballen hoog moet houden
❌ je wordt geleefd
❌ je voelt je onzeker
❌ je laat je leiden door wat anderen vinden
❌ je voelt je niet goed genoeg
❌ je voelt je doelloos
❌ je gaat uitgeput door het leven
❌ je hebt vaak negatieve gedachten over jezelf
❌ je hebt een ongezond eetpatroon
❌ je hebt vaak eetbuien of last van emotie-eten
❌ je voelt voortdurend of je steeds teveel moet

Ik werk in mijn #ECHTINBALANS programma met het levenswiel. Dus voeding en supplementen zijn een onderdeel van het programma. Net als je manier van denken, bewegen, zelfliefde, tijdmanagement, de kwaliteit van je slaap, balans in je leven/werk/gezin en de kwaliteit van je ochtend. Hierbij werk je nooit alleen, altijd met mij 1 op 1 naast het programma en de wekelijkse live-sessie. Overspannings- en burn-outklachten zijn vaak heftig. Juist dan heb je iemand nodig die jou begrijpt en je aan de hand neemt om er in kleine stapjes uit te komen.

Voor wie is dan het “Voor altijd energiek en slank” programma?

De naam “Voor altijd energiek en slank” zegt het eigenlijk al een beetje. Dit programma is volledig gericht op meer ENERGIE (daarom heet het ook “Grip op je energie) , een lichaam dat optimaal functioneert door de juiste voeding en supplementen én dat jij helemaal blij gaat zijn in je lijf en met je lijf. Dat je gaat begrijpen, voelen en ervaren dat jouw lichaam voor jou werkt! 

Voor de een betekent dat misschien ook afvallen en voor de ander misschien niet. Dit programma is dus volledig gericht op je lichaam ❤ Hoe jij ermee omgaat, wat je er instopt en hoe jij hierover denkt. Dit programma bestaat uit 8 modules met 25 video’s. Je kan het programma zelf doen, je kan dagelijk in de besloten community vragen stellen of de wekelijkse live-sessie bijwonen. Ook kan je upgraden naar het 1 op 1 traject waarin we samen net iets dieper gaan, maar waar ik voor de discipline ben die je zelf misschien soms even mist. Een stok achter de deur en een schop onder de bips 😉