Als orthomoleculair deskundige en burn-out expert ben ik altijd bezig met de laatste onderzoeken voor de beste resultaten in burn-out herstel. Ik ga alleen voor goede kwalitatieve supplementen waar onderzoek achter zit van artsen en experts en wat klinisch bewezen is. De resultaten van Happy Juice liegen er niet om. In dit artikel vertel ik je er alles over.

Gevoel van “AAN” staan, super alert zijn en/of een opgejaagd gevoel?

Wist je dat een te hoog cortisolgehalte ook wel het stresshormoon wordt genoemd?

Je staat “AAN”, bent super alert, snel gestresst, onrustig, ervaart een hoge ademhaling of een gevoel van opgejaagd zijn. Herkenbaar?

Je herkent een te hoog cortisol ook aan:

 • Uitputting
 • Angst en paniek
 • Brainfrog
 • Slecht slapen
 • Opgezette buik
 • Migraine

Bijna alle mensen die in mijn online praktijk terechtkomen met burn-out klachten hebben al maanden of soms zelfs jaren een te hoog cortisolgehalte en hierdoor ontstaat cortisol resistentie. Dit zorgt ervoor dat ze volledig op standje onveilig en overleven staan. Dit houdt herstel enorm tegen. Het laten dalen van je cortisol is dus superbelangrijk voor je burn-out herstel. Dit supplement draagt bij aan je hormoonbalans, het verlagen van je cortisol.

Liefde voor jezelf en liefde voor jouw gezondheid

Happy Juice is een combinatie van drie Amare-supplementen. Alleen de naam vind ik al magisch. Amare betekent namelijk LIEFDE. Liefde voor jezelf en liefde voor jouw gezondheid. Deze producten meng je tot een heerlijke energiemix genaamd Happy Juice! Happy Juice bevat ALLEEN natuurlijke, pure ingrediënten waarvan klinisch (door artsen en experts) is bewezen dat ze:

 • Een afname van 60% hebben m.b.t. prikkelbaarheid.
 • Een afname hebben van 55% m.b.t. angst.
 • Afname van 50% hebben m.b.t. depressie.
 • Een vermindering van 49% qua algemene spanning.
 • Een toename van 70% van gezonde darmbacteriën.
 • Helpen bij het normaliseren van de werking van de darmen, het immuunsysteem en de hersenen.

Met als gevolg ook meer energie na 3 maanden gebruik, meer rust en groei van je gelukshormoon!

Ik wil heel duidelijk benoemen dat een supplement als Happy Juice een zeer goede ondersteuning is (hulpmiddel) tijdens het herstellen van burn-out klachten. Een supplement is geen wondermiddel en NIET de oplossing. De reden dat je in een burn-out terecht bent gekomen is niet omdat je dit drankje niet nam, daar waren andere redenen voor. Door de ondersteuning van het juiste supplement ga je je beter voelen waardoor je het echte probleem kan aanpakken en dus volledig kan hertellen. Dit doe je door middel van mijn herstel traject, lees hier.

Ik vertel je meer over dit supplement met geweldige resultaten!

De HAPPY JUICE bestaat uit drie losse onderdelen:

 1. EDGE:
  • Geheel natuurlijke nootropic –supplement dat de hersenfunctie stimuleert – van mangoblad, lychee en palmfruit die de stemming, metabolisme & motivatie verbetert. Dat ondersteunt de regeneratie van neuronen, helpt bij focus en bestrijdt mentale vermoeidheid. Het bevat tevens vitamine B5 (voor blije bijnieren welke het stresshormoon cortisol produceren).
 2. ENERGY+
  • Meer energie, meer (mentale) uithoudingsvermogen & motivatieboost zonder dat je hierna een terugval krijgt. Gemaakt met guayusablad, aziatische appel, franse druif & nieuw-zeelandse dennenschors. Zonder cafeine en gemaakt met rooibosthee. Bevat o..a.: vitamine C, L-Glycine & ketonen.
 3. MENTABIOTICS:
  • Een combinatie van unieke soorten probiotica, prebiotica & fytobiotica. Het helpt het lichaam op natuurlijke wijze de neuro-transmitters dopamine & serotonine (je geluksstofjes) te produceren, het immuunsysteem te stimuleren, darmflora en opname van voedingsstoffen te verbeteren. En de darm-hersen-as te herstellen. Het bevat o.a. magnesium, L-glutamine, L-theanine, polyfenolen en 3 bacteriestammen.

Voor het beste resultaat

Voor het beste resultaat drink je het dagelijks voor minimaal 3 maanden. Er zijn namelijk verschillende fases als het gaat om een verbeterde darmgezondheid en herstel van je natuurlijke energiesysteem. Het belangrijkste is dat je het zelf gaat ontdekken en ervaren. 

Belangrijk:

Ik raad aan te beginnen met ¼  schepje van elk. Ieders darmflora, spijsverteringssysteem en zenuwstelsel is namelijk verschillend. Als je je niet goed voelt, neem je misschien te snel te veel. Dat betekent gewoon dat je darmflora tijd nodig heeft om te herstellen en te genezen! Doe het rustig aan en bouw het langzaam op in ongeveer 30 dagen. Als jij besluit te gaan ervaren wat Happy Juice voor je doet kom je automatisch terecht in mijn community waar ik o.a. een e-book met je deel met alle informatie over de opbouw en superveel inspiratie en tips om jou te begeleiden!

TIP:

Meer info kun je zien in deze video van dr. Shawn:

Hoe gebruik je de Happy Juice:

– 300 – 500 ml water

– 1/4 schepje Mentabiotics

– 1/4 schepje Energy+

en tot slot

– 1/4 schepje Edge

Even mixen met een handmixer of simpelweg met een vork.

Vanwege alle levende probiotica in Mentabiotics, moet je het binnen 30 minuten opdrinken om er het meeste profijt van te hebben. Je neemt de Happy Juice na een groot glas water in de ochtend op de nuchtere maag. 

Meest gestelde vragen over de Happy Juice beantwoord

 • Je kan via I-deal, creditcard of Klarna betalen.
  Er zit een 90 dagen niet goed geld terug garantie op de Happy Juice.
 • Happy Juice heeft geen contra indicaties en mag dus samen met medicatie als “pammetjes” en anti-depressiva gebruikt worden. Ook mag dit tijdens zwangerschap gebruikt worden.
 • Met je eerste bestelling doe je minimaal 10 weken. Dan ervaar je al de eerste voordelen.
 • Wees je ervan bewust dat het lichaam door verschillende fases van herstel gaat. Veel mensen gebruiken het supplement langer door de resultaten en voordelen die ze ervaren.


Nogmaals, de Happy Juice is niet DE oplossing voor je burn-out klachten maar een hulpmiddel/ondersteuning om echt verder te komen in herstel.

Een EENMALIGE bestelling waar je 10 weken mee doet.
Je zit dus nergens aan vast!

Bestellen doe je hier
Je krijgt toegang tot mijn Happy Juice e-book, live masterclass en community met info en mogelijkheid tot vragen stellen t.w.v 119 euro!