Ik geef je vandaag vijf tips om van jouw burn-out klachten af te komen of te voorkomen dat ze terugkomen! (Gratis tips en dat voor een paar tientjes ;))

1. Ga mij volgen op Instagram (klik hier). Hier deel ik onwijs veel tips en deel ik persoonlijke sessies. Ook deel ik elke dinsdag een nieuw podcast. 
De #ECHTINBALANS podcast vind je o.a. op SpotifyDeezerITunes en de Podcast-app.

2. Het allerbelangrijkste om te kunnen herstellen van uitputting, overspanning of burn-out klachten is begrijpen waar je klachten vandaan komen. Ik weet als geen ander wat voor “rare sensaties”, nieuwe pijnen en paniekerige gevoelens je kunt ervaren. Daarom geef een paar keer per jaar mijn masterclass “Grip op je ENERGIE” (en dus op je klachten) t.w.v. 69 euro gratis. Via de volgende link kan je zien wat de eerst volgende data is.  Je kan je hier (dus gratis) inschrijven. 


3. Hoe je je ook voelt, ga elke dag naar buiten. In beweging ontstaat nieuwe energie in het lichaam en in beweging (door te gaan) ontstaat een succeservaring. Al loop je drie stappen en zit je even op een bankje. Het is pure winst! Elk stapje telt ❤️
Het daglicht in je ogen activeert het herstel van je brein en de frisse lucht (zuurstof) zorgt voor het aanzetten van je cellen voor herstel. Ga naar buiten, wandel, schuifel of zit even. Maar doe het elke dag!

4. Mijn beste aankoop OOIT: de spijkermat. Ok, dat klinkt niet heel aantrekkelijk hè? Maar geloof mij, je gaat leren ontspannen, ontprikkelen en jezelf een boost geven aan je gelukshormoon. Uiteraard schreef ik hier ook een artikel over. 

5. De beste investering in je herstel, voor jouw energie en gezondheid, is kwalitatieve basis supplementen. Als orthomoleculair deskundige vind ik het superbelangrijk dat je niet zomaar iets gebruikt. Eerst de basis. En de meest makkelijke manier is een zakje met slechts 4 pillen. In een paar seconden een supermooie stap naar je herstel!
Ik schreef een artikel over basis supplementen die onderzocht zijn door artsen en experts. Het artikel lees je hier. 


Okay, dannnnn we doen nog een 6e tip!
Als je hem nog niet gezien hebt en niet doorlopen hebt… Mijn 7-daagse anti burn-out challenge. In 7 dagen 7 stapjes vooruit, samen met mij. Lees hier meer over de challenge.